PSD Timis a trecut in tabara anti-Dragnea! Vot aproape unanim in Comitetul Executiv Judetean pentru sustinerea reformistilor si mazilirea “dictatorului” din Teleorman

Dupa cum era de asteptat, PSD Timis a decis oficial sa sustina scrisoarea anti-Dragnea si sa voteze, maine, in Comitetul Executiv National, pentru inlaturarea acestuia din fruntea partidului. “Va fi un divort, nu se mai poate!”, a dezvaluit Dan Poenaru, fostul presedinte al PSD Timis, in deschiderea sedintei din cadrul CEJ, iar rezultatul final al discutiilor i-a dat dreptate. Nu mai putin de 90 de voturi „pentru”, 11 abtineri si un singur vot impotriva mazilirii “dictatorului” din Teleorman.


“Nu o sa fac nimic in detrimentul PSD Timis. Suntem o echipa si trebuie sa ne asumam decizia pe care o luam in acest Comitet Executiv”, a declarat presedintele interimar al filialei, Calin Dobra, care a fost mandatat sa plece la Bucuresti pentru a-l da jos pe Liviu Dragnea.

Iata comunicatul oficial al PSD Timis.

„Comitetul Executiv Judetean al PSD Timis, format din membrii Biroului Permanent Judetean, parlamentari, primari, presedinti de organizatii locale, s-a intrunit astazi pentru a discuta pe marginea scrisorii asumate de mai multi lideri ai Partidului Social Democrat prin care se solicita demisia presedintelui Liviu Dragnea.

In urma discutiilor si dezbaterilor care au avut loc, liderii PSD Timis au decis sa sustina demersul semnatarilor scrisorii si au dat un mandat in acest sens presedintelui interimar Calin Dobra, care va participa vineri la sedinta Comitetului Executiv National.

Totodata, Comitetul Executiv Judetean al PSD Timis a decis sustinerea programului de guvernare, cu rezultate vizibile pana acum pentru toti romanii”.

Batalia din PSD va fi transata, vineri. Comitetul Executiv National al fost convocat pentru ora 12,30. Reamintim ca reprezentantii reformistilor au anuntat ca, in cazul in care Liviu Dragnea va ramane la conducerea partidului si dupa acest “tsunami”, mai multi parlamentari social-democrati vor trece la alte partide. (Mara Ion)

Leave a Reply