REPRESALII! Calin Dobra, pe lista neagra a presedintilor de filiale PSD care vor fi maziliti de Liviu Dragnea, dupa votul din CEX

In ciuda armistitiului de imagine cu care s-a incheiat ziua cutitelor lungi din PSD, respectiv sedinta Comitetului Executiv National, razboiul din interiorul partidului de guvernamant este departe de a se fi incheiat.


In conditiile in care rezultatul votului din CEx a dezvaluit ca Liviu Dragnea a pierdut sustinerea unui sfert dintre filialele judetene/de sector, liderul PSD a decis sa declanseze represaliile impotriva disidentilor.

Potrivit unor surse din partid citate de presa centrala, in speranta inlaturarii rapide din CEx a liderilor care l-au contestat, Liviu Dragnea l-ar fi mandatat pe omul sau de nadejde, Darius Valcov, sa mearga in filialele PSD din tara si sa puna la cale schimbarea presedintilor judeteni rebeli. Prima filiala vizata este chiar cea din care face parte si Valcov.

Astfel, Dragnea vrea sa-l schimbe pe Paul Stanescu din fruntea Filialei PSD Olt. In locul acestuia ar urma sa fie instalat Florin Iordache. Mai mult, Paul Stanescu ar urma sa-si piarda si functia de vicepremier.

In Dambovita, Rovana Plumb se pregateste sa preia sefia filialei de la Adrian Tutuianu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea. De altfel, Liviu Dragnea spera sa il poata schimba pe Tutuianu si din functia de vicepresedinte PSD si, astfel, sa-l elimine din CEx.

Nu face exceptie nici judetul Timis, unde presedintele interimar al PSD Timis, Calin Dobra, care apare pe lista rebelilor care la CEx a votat impotriva lui Dragnea, va fi schimbat. Pe lista posibililor inlocuitori apare Matei Suciu, singutul parlamentar PSD de Timis loial lui Daddy, dar si Petru Andea, care a mai coordonat Filiala PSD Timis dupa plecarea lui Sorin Grindeanu. (Mara Ion)

Sursa foto: voceatimisului.ro

Leave a Reply