CHILIPIR! Palat tiganesc din vestul tarii scos la licitatie publica de ANAF! In ciuda pretului derizoriu, nu prea exista cumparatori care sa riste un conflict imobiliar cu fostii proprietari

Un imobil apartinand comunitatii tiganesti din municipiul Arad a fost scos la vanzare de ANAF, insa, in ciuda pretului derizoriu, persoanele care ar fi interesate pentru uz propriu sau speculatorii imobiliari n-au indraznit, pana in prezent, sa participe la licitatia publica dintr-o posibila cauza de a nu se pune rau cu proprietarii.


Palatul pe care ANAF doreste sa-l valorifice se afla in cartierul Parneava, din Arad, si se pare ca a fost abandonat, proprietarii fiind plecati in strainatate.

Proprietatea a fost sechestrata de inspectorii ANAF si se incearca executarea silit, dupa ce doi dintre proprietari acumulasera datorii uriase.

Palatul va fi scos la licitatie de catre ANAF pe 17 octombrie, la ora 15.

Licitatia va incepe de la 146.884 de lei, jumatate din pretul initial al cladirii, potrivit Stirile Kanal D, in conditiile in care la prima licitatie nu a fost niciun ofertant. (V.E.)

 

Leave a Reply