DOCTOR COPY-PASTE! Seful Inspectiei Judiciare, dat pe mana DNA de judecatoarea Camelia Bogdan, sub acuzatia si-ar fi plagiat aproape integral teza de doctorat

Camelia Bogdan, judecatoarea care trimis la inchisoare pe Dan Voiculescu in dosarul ICA, l-a dat pe seful Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, cel care i-a adus excluderea din magistratura, pe mana DNA si a CNATDCU, dupa investigatia jurnalistei Emilia Sercan din care reiese ca oficialul si-a plagiat aproape integral doctoratul.


Camelia Bogdan a sesizat, joi, Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) dupa ce jurnalista Emilia Sercan, via PressOne, a aratat ca teza de doctorat a sefului Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, ar fi plagiata aproape integral.

“Dovezile pe care le prezint corespund dovezilor prezentate in articolul publicat pe site-ul PressOne si pot fi accesate pe link-ul activ din acest document sau in notele de subsol indicate”, scrie Camelia Bogdan in cererea adresata Unitatii Executive pentru Finantarea Invatamantului Superior, in atentia CNATDCU.

In acelasi timp, Camelia Bogdan a solicitat DNA sa extinda o ancheta, deschisa la sesizarea sa, in cazul lui Lucian Netejoru, privind sporurile incasate in baza titlului de doctor.

Camelia Bogdan mai solicita Curtii de Apel Cluj sa ia in considerare plagiatul inspectorului-sef la anularea rezolutiilor sale de trimitere in fata Consiliului Suprem al Magistraturii, “semnate de domnul inspector-sef in stare de plagiat si vadita incompatibilitate.”

“Solicit Inspectiei Judiciare sa se constituie parte civila in privinta banilor incasati in mod ilegal de dl inspector-sef cu titlu de dr. (in temeiul disp.art 544/2001 solicit IJ sa imi precizeze daca se constituie parte civila si in caz contrar care sunt considerentele, in vederea tragerii la raspundere penala a persoanei responsabile). Solicit Ministerului Justitiei sa precizeze in temeiul disp art 544/2001 ce a avut in vedere la nominalizarea distinsului domn-inspector sef in fruntea IJ prin OUG 77/2018 si documentatia de fundamentare a actului normativ”, se mai precizeaza in cererea Cameliei Bogdan. (V.E.)

Leave a Reply