Important dealer de droguri din Timisoara, arestat preventiv! Acesta a fost prins in flagrant in timp ce vindea 2,5 kilograme de canabis

Retinut in noaptea de 25/26 septembrie, pe o strada laturalnica din Timisoara, in timp ce se afla in propria masina si incerca sa vanda doua kilograme si jumatate de canabis, Iftode Ovidiu Alexandru, un cunoscut dealer de droguri banatean, a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.


Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Timis a evaluat probele administrate de procurorii DIICOT, a retinut si faptul ca traficantul a mai fost condamnat si in 2011, la 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru acelasi gen de infractiuni, si a decis sa emita un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Acesta este acuzat de trafic de droguri de risc, iar in cazul in care va fi gasit vinovat, conform Legii 143/2000, risca pana la 7 ani de inchisoare.

La operatiunea de prindere in flagrant a traficantului au participat ofiteri ai BCCO Timisoara si jandarmi din cadrul IJJ Timis, care au fost coordonati de un procuror DIICOT. (G.I.)

 

 

Leave a Reply