Iubitorii de muzica retro au parte de Another Night to Remember! Vedetele anilor ’80-’90, intr-un concert magic la Cluj-Napoca (P)

We Love Retro, The biggest party in Romania, revine cu a V-a editie la Cluj Napoca, pe 20 octombrie, la Sala Polivalenta. Ultima zi pentru achizitionare biletelor cu discount presale este 5 octombrie.


Artisti cu renume international vor canta live: C.C. Catch, N-Trance, Masterboy& Beatrix Delgado, East 17, N&D si Brooklyn Bounce DJ.

Proiectul care de cinci ani aduce in Romania cele mai mari nume ale muzicii retro aduna impreuna pe ringul de dans fani din toate generatiile si retrezeste nostalgia marilor disco party-uri.

Petru anul 2018, organizatorul Spotlight pregateste o surpriza legendara, scena cu numarul 2, unde DJ Sorin Lupascu isi va face magia pe vinil si benzi de magnetofon. Cu 42 ani de cariera, DJ din prima generatie a Romaniei, cel mai vechi si cel mai cunoscut intre anii 1974 şi 1996, Sorin Lupascu va face impreuna cu publicul o calatorie epica in trecut.

Pe scena principala, hit-urile anilor ’80 vor rasuna live intreaga noapte.

C.C. Catch, regina muzicii disco a anilor ’80, headliner-ul acestei editii, va canta  “I can lose my heart tonight”, “Heaven and hell”, Heartbreak hotel”, “Are you man enough” si “Soul survivor”.

Alaturi de ea, vor urca pe scena N-Trance, cei ce au vandut 5 milioane de discuri in intreaga lume si au facut explozie la mii de concerte din 1991 pana in prezent. “Stayin’ Alive”, “Set you Free” sau “Disco” sunt doar cateva din hiturile care se vor asculta la We Love Retro.

EAST 17, baietii adorati de toate fetele in anii 90, vor face ravagii pe scena principala de la We Love Retro la fel ca in anii de glorie cu “It’s Alright”, “Stay Another Day”, sau “Thunder”.

Masterboy & Beatrix Delgado sunt cunoscuti pentru hit-urile masive precum “Mister Feeling” si “Generation of love”si vin pe 20 octombrie sa incinga ringul de dans la cel mai mare retro party.

N&D, trupa formata la finalul anilor 90 si extrem de indragita de iubitorii de retro va starni din nou nostalgia fanilor in seara de 20 octombrie.

Brooklyn Bounce Dj, regii mix-urilor trance vor incinge atmosfera cu piese precum “Take a ride” si “Get ready to bounce”.

Conceptul de RETRO va putea fi trait de catre participanti atat prin muzica artistilor international ai anilor ’80 si ’90, cat si prin decorul si spatiile special amenajate. Nu va fi un simplu concert, ci o experienta cu adevarat RETRO.

Evenimentul va incepe la ora 21, iar accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20. Biletele la eveniment se gasesc atat pe www.weloveretro.ro/bilete, cat si in locatiile partenere: Casa de cultura a Studentilor, la agentia de bilete, Sala Polivalenta Cluj- Napoca, la caseria de bilete, Platinia Mall, etaj 1 agentia de bilete, Magazinele Carturesti din Iulius Mall, Vivo Cluj, Platinia Mall, reteaua de magazine Carrefour, Agentiile de turism Wens Tour si Agentia teatrala Cluj.

Preturile biletelor PRESALE, valabile pana pe 5 octombrie sunt: Golden Dance – 140 de lei, Standard Dance – 100 lei,  Diamond Seat – 140 de lei, Inel I – 110 lei, Inel II – 100 lei, Inel III – 90 lei. (I.P.)

 

Leave a Reply