O noua sinucidere la Spitalul Judetean din Timisoara. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara devine, pe zi ce trece, un loc unde incepe sa bantuie sindromul Aokigahara, padurea japoneza de la poalele muntelui Fiji unde oamenii se duc sa se sinucida.


Dupa mai multe evenimente tragice din ultimii ani, vineri seara, o noua sinucidere traumatica.

O femeie in varsta de 87 de ani, care suferea de mai multe afectiuni grave, a murit, vineri seara, dupa ce s-a aruncat de la etajul noua al Spitalului Judetean Timisoara. Politistii timiseni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, transmite corespondentul Mediafax.

Directorul Spitalului Judetean Timisoara, Marius Craina, a declarat, vineri seara, la putin timp dupa incident, ca femeia in varsta de 87 de ani era internata de joi pe Sectia de Neurologie, fiind diagnosticata cu mai multe afectiuni grave.

“Este vorba de o persoana de sex feminin, in varsta de 87 de ani, care a fost internata cu o patologie complexa, grava si multipla, si care s-a aruncat de la etajul noua al spitalului, pe care se afla Sectia de Neurologie. A deschis geamul salonului in care era internata si s-a aruncat in gol. A murit pe loc, imediat, in cateva secunde, colegii de la Unitatea de Primiri Urgente au ajuns la ea, dar nu au mai putut face nimic”, a afirmat medicul Marius Craina.

In acest caz, Inspectoratul Judetean de Politie Timis a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, in care se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs incidentul.

“Femeia suferea de semipareza pe partea stanga. A deschis geamul salonului si s-a aruncat in gol de la etajul noua. A cazut pe acoperisul de la etajul unu al spitalului. In trecut, a mai avut tentative de sinucidere”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Aurora Voicila. (Mara Ion)

Leave a Reply