OPERATIUNEA PALINCA! Descinderi ale mascatilor la cazanele de tuica clandestine din Timis si Satu Mare. Peste 5.000 de litri de bauturi alcoolice, ridicati in vederea confiscarii

Luptatori bine antrenati si inarmati din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Timis au participat, in aceasta dimineata, la o adevarata vanatoare de producatori clandestini de palinca si de alte bauturi alcoolice, care isi desfasoara activitatea de subminare a bugetului de stat in judetele Timis si Satu Mare.


Actiunea fost coordonata de un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara si a vizat nu mai putin de 13 locatii, sedii ale unor societati comerciale si domiciliile unor proprietari de cazane de tuica, dar si cinci persoane suspectate de implicare in acest gen de afaceri necurate.

”In aceasta dimineata, politistii de la Investigarea Criminalitatii economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare si a Directiei Vamale Regionale Timis, efectueaza 13 perchezitii in Timis si Satu Mare.

Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca, in perioada mai – septembrie 2018, in calitate de reprezentanti ai unor societati comerciale, ar fi produs, detinut si comercializat bauturi alcoolice supuse marcarii, in afara antrepozitului fiscal”, au comunicat reprezentantii IPJ Timis.

In urma perchezitiilor au fost ridicati aproximativ 5.000 de litri de bauturi alcoolice si indisponibilizate 3 instalatii pentru fabricarea bauturilor alcoolice. (V.E.)

 

One thought on “OPERATIUNEA PALINCA! Descinderi ale mascatilor la cazanele de tuica clandestine din Timis si Satu Mare. Peste 5.000 de litri de bauturi alcoolice, ridicati in vederea confiscarii

  1. https://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-11-17/garda-financiara-a-luat-peste-sase-tone-de-viitor-matrafox-de-la-gura-banatenilor.html

    https://www.jurisprudenta.com/dosare-procese/2016/8602q30q2015-59/

    În concluzie, cei din urma ar fi un fel de Robin Hood, hoți care ii fura pe evazioniști din mafia alcoolului, sponsorii Partidului Stat Democratic..

    Întrebarea e.. cum rămâne cu perioada din 2007 și pana la descinderile din 2018..E foarte bine și asa, dar o sa fie supărare mare pe la miliție și in loc de felicitări o sa se lase cu mutări… Ca asa e cu statul paralel din care se da comanda nemulțumirii fata de actul de top management nereușit de a proteja protejații care umplu pusculita dar mai ales ca ii ard acolo unde ii doare mai tare… Ie lasă alegătorii asistații social fără tuiculita lângă fasolea și varza centenara de la 1 dec. ( oricum nu le trebuia asa multa ca oricum nu mai au porc de tăiat la Crăciun-dee.. Aci se vede traficul de influenta al lui daia în favoarea oi și în detrimentul porcului ca dacă era sa vina pesta oina egipteana lua masuri dar cum de ramator nu i-a pasat a ignorat pesta porcina- dar sigur nu a luat în calcul faptul ca aici o sa piardă tot din electoratul care se regăsește în doctrina sociala.. aia care se amăgesc ca au ieșit din sărăcie dacă au de Craciun porc și o țuică fiarta… ) Uite asa vine schimbarea, din esențe tari ținute în sticluțe mici. Bravo celor care au reușit acțiunea în desertul asta dar sa nu se aștepte la mai mult ca au gustat și alții din licoare și se pare ca ia fermecat pe mai mulți din câmpul tactic și nu de azi de ieri ci de ani buni…

Leave a Reply