Minciunile Vioricai Dancila din plenul Parlamentului European, criticate dur liderul PMP, Eugen Tomac. “A aratat cat de mic poate fi un prim-ministru de carton, papusat de un individ fara scrupule!”

Reactie dura din partea liderului PMP, Eugen Tomac, dupa discursul agresiv tinut de Viorica Dancila in Parlamentul European.


In absenta ironiilor fostului presedinte, Traian Basescu, care a ezitat sa sanctioneze atitudinea belicoasa a premierului roman, seful popularilor din Romania a precizat ca Viorica Dancila s-a facut inca o data de ras, comportandu-se ca o persoană isterica, deformand realitatea si prezentand cu buna stiinta informatii false, doar pentru a-l salva pe Liviu Dragnea.

”A mintit cu nerusinare ca milioane de romani s-au aflat sub ascultare. Mai avea putin si sustinea ca serviciile i-au ascultat si pe Manfred Weber si Frank Timmermans, la un loc cu intreaga Europa. Viorica Dancila si-a dovedit ticalosia prin afirmatia ca Jandarmeria a procedat corect in interventia de la protestul din 10 august, uitand sa pomeneasca de cele peste 500 de plangeri penale ale persoanelor gazate si batute la ordinul politic al PSD. Este inca o minciuna care arata cat de mic poate fi un prim-ministru de carton, papusat de un individ fara scrupule si disperat ca va plati pentru toate faradelegile comise”, a scris liderul PMP, Eugen Tomac, pe Facebook.

El a subliniat ca PSD a distrus orice sansa a Romaniei de a scapa de MCV si de a intra in Schengen inca de la suspendarea presedintelui Basescu, in 2012. ( Mara Ion)

Leave a Reply