Cea mai asteptata petrecere RETRO a anului! Megaconcertul de la Cluj-Napoca, ultimele 700 de bilete. East 17, CC Catch, N-Trance, N&D si Brooklyn Bounce DJ (P)

Sambata, 20 octombrie,  incepand cu orele 20, la Sala Polivalenta Cluj-Napoca va avea loc cea mai asteptata petrecere retro a anului.


Cea de-a cincea editie We Love Retro, organizata de Spotlight, aduce pe scena mai multi artisti de renume ai anilor ’90. In fiecare an festivalul s-a bucurat de cate un nou record de audienta, iar anul acesta biletele sunt aproape Sold Out.

We Love Retro va pune accent nu doar pe muzica si artisti invitati, ci si pe organizarea, decorul si atmosfera pe care le vor putea trai toti participantii.

We Love Retro promite o noapte intreaga de distractie, oferind o scenografie complexa care va teleporta invitatii intr-un show retro de exceptie.

Se vor pregati locatii pentru baruri cu peste 60 de barmani, un loc special pentru zona de food-court, iar plata se va face prin “tokenuri” (jetoane), nu prin plata cash. Acest lucru va permite ca servirea sa se faca in modul ce la mai rapid, evitand cozile infernale.

Evenimentul va incepe la ora 21, iar accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20.

Biletele la eveniment pot cumpara atat online: www.weloveretro.ro/bilete, cat si in locatiile partenere: Casa de cultura a Studentilor, la agentia de bilete, Sala Polivalenta Cluj-Napoca, la caseria de bilete, Platinia Mall, etaj 1 agentia de bilete, Magazinele Carturesti din Iulius Mall, Vivo Cluj, Platinia Mall, reteaua de magazine Carrefour, Agentiile de turism Wens Tour si Agentia teatrala Cluj.

Preturile biletelor difera in functie de amplasarea locului in sala: Golden Dance – 160 de lei, Standard Dance – 120 lei,  Diamond Seat – 160 de lei, Inel I – 130 lei, Inel II – 120 lei, Inel III – 110 lei. (I.P.)

 

Leave a Reply