Vrei sa inveti sa-ti construiesti propriul caval? Atelierul Identitate gazduit de Teatru National din Timisoara iti dezvaluie glasul lemnului (P)

Teatrul National din Timisoara organizeaza, in perioada 22 – 26 octombrie, cel de-al treilea modul al Atelierului Identitate, intitulat Glasul lemnului.


Atelierul Identitate, conceput de Teatrul National ca o structura unitara in patru etape, construieste, prin initierea in arta cavalului, un spatiu al evolutiei personale, al regasirii, al recuperarii identitatii individuale.

Daca primele doua module s-au concentrat asupra initierii participantilor in interpretarea la caval, cel de-al treilea modul, Glasul lemnului, aprofundeaza secretele acestui instrument.

Participantii sunt invitati sa invete sa isi construiasca propriul caval, sub indrumarea lui Horatiu Neagoe, experimentat creator de instrumente traditionale de suflat, si sa cante impreuna cu Bean MC, liderul trupei Subcarpati.

Inscrierile pentru cele 25 de locuri disponibile pentru modulul 3 al Atelierului Identitate se fac la adresa tntm.office@tntimisoara.com.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele informatii: numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si varsta, precum si raspunsul la urmatoarea intrebare: de ce doriti sa participati la Atelierul Identitate? Varsta minima pentru participarea la Atelierul Identitate este 18 ani. Data limita pentru inscrieri este 18.10.2018.

Atelierul Identitate se va desfasura la Atelierele „Fabrica de decoruri”, intre 22 si 26 octombrie, intre orele 17-20. Teatrul National va asigura transportul pe toata perioada derularii Atelierului.

Atelierul Identitate face parte din proiectul Teatrului National din Timisoara pentru anul 2021 si este parte integranta din Programul Cultural 2018, bid book TM 2021.  Partenerul oficial al proiectului este Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana. (I.P.)

Fotografii: Adrian Piclisan / TNTm

Leave a Reply