SOC! Razboiul clanurilor tiganesti din Lugoj a reizbucnit! Doi membri din familia Caldaras au fost arestati preventiv, dupa ce au stropit cu benzina si au dat foc casei clanului Gutui

Doi membri ai clanului Caldaras au fost arestati preventiv, sambata seara, la propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, dupa ce au stropit cu benzina si au dat foc casei rivalilor de moarte din clanul Gutui.


Incidentul s-a petrecut in noaptea de joi spre vineri, cand cei doi piromani au spart geamurile imobilului situat pe strada Anisoara Odeanu, din Lugoj, dupa care arunca benzina, au dau foc si au disparut rapid de la fata locului.

Flacarile care au cuprins casa familiei Gutui au atras atentia unui vecin, care a sunat urgent la 112. Interventia la timp a pompierilor a limitat proportiile incendiului si a salvat locatarii imobilului de la o moarte iminenta.

Dupa ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate pe strada respectiva, politistii si procurorii au descins, vineri seara, la un palat tiganesc de pe strada Caransebesului, apartinand clanului Caldaras, de unde au ridicat doi barbati, in varsta de 23 si 29 de ani, suspectati ca ar fi autorii rafuielii incendiare cu clanul advers.

Desi au fost pusi in fata probelor video, suspectii au refuzat sa-si recunoasca vina sau sa dea declaratii. Sambata seara au fost prezentati Judecatoriei Lugoj cu propunere de arestare preventiva, sub acuzatia de distrugere si tentativa de omor, ambii fiind arestati pentru cate 30 de zile.

Decizia nu este definitiva, putand fi contestata la instanta superioara. In cazul in care vor fi gasiti vinovati, cei doi razbunatori au clanului Caldaras risca pana la 7 ani de inchisoare. (V.E.)

 

Leave a Reply