Vrei sa joci teatru? Exerseaza arta dramatica alaturi de actorii si regizorii Teatrului National din Timisoara, in cadrul programului gratuit Ora de teatru (P)

Teatrul National din Timisoara lanseaza o noua serie de cursuri de teatru pentru amatori, in cadrul programului Ora de teatru, conceput ca o modalitate de dezvoltare personala prin mijloace specifice teatrului.


La fel ca in cele sase editii precedente, clasele sunt structurate pe grupe de varsta, iar actori si regizori ai Teatrului National din Timisoara vor fi alaturi de cursanti pentru a-i ghida pe drumul creativitatii, al explorarii tehnicilor de relationare cu sine si cu cel de alaturi, al imbunatatirii abilitatilor comunicare si de autocontrol.

Ora de teatru va cuprinde 4 grupe, structurate pe urmatoarele categorii de varsta: grupa A (6-9 ani), grupa B (10-13 ani), grupa C (14-18), grupa D (incepand cu 19).

Inscrierile se fac de luni pana vineri,  intre orele 8-16 la secretariatul Teatrului National – tel. 0256 499 908 sau 0745 508 595, sau online, pe adresa tntm.office@tntimisoara.com. Pentru inscriere, va rugam sa ne transmiteti numele si varsta cursantului, adresa de email si numarul de telefon.

Prima intalnire a cursantilor la Ora de teatru va avea loc sambata, 3 noiembrie, de la ora 11,00 la Sala 2 a Teatrului National, cand cursantii vor face cunostinta cu trainerii. La fel ca in anii precedenti, cursurile din cadrul programului âsunt gratuite. (I.P.)

Fotografii: Adrian Piclisan / TNTm

Leave a Reply