BREAKING NEWS! Medic sef de la Spitalul Militar din Timisoara, saltat de procurorii DNA. Acesta a scos la pensie mai multi angajati ai M.A.I. sub pretextul ca sunt bolnavi

Medicul Eugen Posiar, seful sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Militar de Urgenta din Timisoara, care este angajat ca si personal civil contractual, a fost saltat de procurorii DNA, in urma unei operatiuni desfasurate ca la manual.


Conform unor surse judiciare, acesta este acuzat de faptul ca a primit mita pentru a aviza pensionarea anticipata a mai multor angajati ai MAI, pompieri, jandarmi sau angajati ai penitenciarelor, sub pretextul unor boli care nu le mai permitea continuarea activitatii.

Eugen Posiar facea parte din comisia de expertiza medico-militara a Spitalului Militar Timisoara si, in aceasta pozitie, a cazut capcana politistilor de la DGA Timis. Acesta a primit 500 de euro de la un investigator sub acoperire, cu promisiunea ca va interveni pentru rezolvarea favorabila a dosarului sau de pensionare.

Imediat dupa ce l-au retinut, anchetatorii i-au perchezitionat biroul si locuinta, iar conform pressalert, in timpul perchezitiei la vila medicului, anchetatorii au descoperit intr-un seif peste 150.000 de euro. La aceasta ora, medicul este audiat la sediul DNA Timisoara. (V.E.)

Sursa foto: pressalert.ro

Leave a Reply