CONCURS! Impact Press te trimite la cel mai mare festival retro din Romania. Vei face o noapte alba alaturi de vedetele anilor ’90, C.C. Catch, East 17, N-Trance, N&D, Brooklyn Bounce DJ si altii (P)

Sambata, 20 octombrie, incepand cu orele 20, la Sala Polivalenta Cluj-Napoca va avea loc cea mai asteptata petrecere retro a anului.


Cea de-a cincea editie We Love Retro, organizata de Spotlight, aduce pe scena mai multi artisti de renume ai anilor ’90, printre care C.C. Catch, East 17, N-Trance, N&D, Brooklyn Bounce DJ si altii. In fiecare an, festivalul s-a bucurat de cate un nou record de audienta, iar anul acesta s-au vandut aproape 10.000 de bilete.

We Love Retro va pune accent nu doar pe muzica si artisti invitati, ci si pe organizarea, decorul si atmosfera pe care le vor putea trai toti participantii.

We Love Retro promite o noapte intreaga de distractie, oferind o scenografie complexa care va teleporta invitatii intr-un show retro de exceptie.

Se vor pregati locatii pentru baruri cu peste 60 de barmani, un loc special pentru zona de food-court, iar plata se va face prin “tokenuri” (jetoane), nu prin plata cash. Acest lucru va permite ca servirea sa se faca in modul ce la mai rapid, evitand cozile infernale.

Evenimentul va incepe la ora 21, iar accesul la eveniment se va putea face incepand cu ora 20.

Daca nu vrei sa ratezi acest eveniment muzical, participa la concursul organizat de Impact Press si Spotlight si castiga invitatii la festival. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina noastra de Facebook, sa dai share  acestui articol si sa lasi un like si sa-ti anunti participarea printr-un comentariu in care sa ne spui de ce esti fan al muzicii retro. Castigatorii concursului vor fi anuntati vineri, 19 octombrie, cand vor intra si in posesia biletelor. Va uram succes. (I.P.)

Leave a Reply