Fiul ortacului Miron Cozma, implicat intr-un accident rutier la Timisoara! Testul cu fiola a aratat ca acesta era aproape in coma alcoolica

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a fost implicat intr-un accident rutier marti seara, la Timisoara, fiind la un pas sa darame un stalp de iluminat public din Piata Balcescu. Dupa impact, si-a abandonat masina si a fugit, dar a fost prins la scurt timp.


Potrivit politistilor, accident a avut loc marti seara in Piata Balcescu din Timisoara. Soferul unui autoturism marca Audi, Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, a ratat o curba si a ajuns pe spatiul verde, apoi a izbit un stalp de iluminat public.

Imediat dupa accident, soferul, care era singur in masina, a coborat si a plecat de la locul faptei.

Politistii ajunsi in Piata Balcescu au inceput sa il caute pe sofer, apoi l-au gasit pe una din strazile din vecinatatea pietei. Barbatul de 37 de ani avea o alcoolemie de 1,25 alcool pur la mie in aerul expirat.

La controlul documentelor, politistii rutieri au aflat ca acesta este Dan Cozma, fiul lui Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului.

Dan Cozma a fost condus la spital pentru prelevarea probelor de sange si i-a fost intocmit dosar penal.

Va trebui sa achite si paguba provocata prin lovirea stalpului de iluminat public, intrucat in urma accidentului, becul nu mai functioneaza.

Fiul lui Miron Cozma a mai fost condamnat cu suspendare, in 2013, pentru alcool la volan, iar in 2012 a fost retinut de politistii de la BCCO Timisoara intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de 1 milion de euro. De mai multa vreme lucreaza in constructii in Islanda. (V.E.)

 

Leave a Reply