Ce decizie a luat Curtea de Apel Timisoara in dosarul medicului militar Eugen Posiar, arestat preventiv pentru fapte de coruptie

Masura arestarii preventive a medicului primar Eugen Posiar, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, care a fost saltat de procurorii DNA intr-un dosar de luare de mita si trafic de infuenta, a fost contestata de inculpat, care a cerut cercetarea in stare de libertate sau, eventual, o masura preventiva mai blanda.


Curtea de Apel Timisoara a evaluat probatoriul aflat la dosarul cauzei, in baza carora procurorii DNA au propus arestarea preventiva, dar si motivarea hotararii  judecatorului de la Tribunalul Timis, care a dispus masura preventiva.

“Respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul Posiar Eugen Silviua impotriva incheierii penale nr. 180/DL/18.10.2018 pronuntata de Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalul Timis in dosar nr. 4763/30/2018”, a decis, luni, Curtea de Apel Timisoara, in urma unei sedinte in  camera de consiliu.

Asadar, apreciindu-se ca faptele sale penale au un sporit grad de pericol social, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara va ramane in spatele gratiilor, cel putin pana la data de 16.11.2018. (G.I.)

Leave a Reply