CULISE! Un deputat din Banat, in cartile remanierii pentru functia de ministru al Apararii. Ce spune despre relatia sa cu Mihai Fifor

Evaluarea ministrilor din Guvernul Dancila, un pretext pentru mazilirea pucistilor care au semnat scrisoarea Gabrielei Firea catre Liviu Dragnea, se apropie de final.


Cum era de asteptat, in hora remanierii a aparut si numele titularului de la Ministerul Apararii, Mihai Fifor, care si-a pus semnatura discret pe lista pucistilor, chiar daca, ulterior, aradeanul s-a dezis categoric de contestatarii presedintelui Dragnea.

Desi in batalia pentru Ministerul Apararii este vehiculat numele deputatului “mitraliera” Catalin Radulescu, yesman care a dus obedienta fata de seful partidului la nivel de arta a slugarniciei, surse din PSD ne-au dezvaluit ca acest nume reprezinta o tinta falsa.

In realitate, cel care ar fi scos la incalzire de “antrenorul” Liviu Dragnea, pentru a fi introdus in echipa guvernamentala a partidului, este nimeni altul decat presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar (foto-stanga). Adept infocat al marelui om de partid si de stat din Teleorman, pe care-l sustine neconditionat, seful social-democratilor din Arad spune ca vehicularea numelui sau in contextul remanierilor este o speculatie.

“Nu comentez asemenea speculatii. Sunt reprezentantul unei comisii importante din Parlament, incerc sa-mi fac datoria la cel mai inalt nivel, de cele mai multe ori am reusit, asa ca speculatiile respective nu ma intereseaza si consider ca sunt distructive atat pentru mine, cat si pentru Mihai (Fifor n.n.), care imi este coleg si prieten. Relatia cu domnul presedinte este una solida, eu si organizatia PSD Arad l-am sustinut si il vom sustine neconditionat. Este singurul om din partid, la ora asta, care poate duce mai departe Programul de Guvernare si mentine stabilitatea si integritatea Romaniei. Si nu spun lucruri mari, cred in ce spun”, ne-a declarat Dorel Caprar.

Ramane de vazut daca aceasta sustinere neconditionata va fi recompensata cu portofoliul de la Ministerul Apararii sau liderul PSD Arad va face lobby pe langa Dragnea pentru iertarea de pacatul puciului si mentinerea in guvern a prietenului sau Mihai. (G.I.)

Leave a Reply