Ziua Europeana a Microfinantarii, sarbatorita si in Romania! Creditarea, instrument de lupta impotriva excluderii sociale si a somajului (P)

La initiativa comuna a European Microfinance Network si Microfinance Center, incepand cu 2015, fiecare an, in data de 20 octombrie, se sarbatoreste Zilei Microfinantarii Europene. Scopul acestei manifestari este de a constientiza populatia asupra importantei microfinantarii in lupta impotriva excluderii sociale si a somajului.


Una dintre institutiile active in microfinantarea din Romania si un membru implicat atat a European Microfinance Network cat si al Microfinance Center este good.bee Credit.

„Pentru a-si putea dezvolta cu succes activitatile, micii antreprenori din zonele rurale si urbane au nevoie de acces la servicii financiare de calitate, intr-o maniera simpla, flexibila si oportuna. good.bee Credit este institutia specializata care ii sprijina sa-si desfasoare si sa-si extinda activitatile profitabile, oferindu-le acces la micro-imprumuturi”, spune Oleg Moraru (foto), director operatiuni al good.bee Credit IFN SA.

Cea de-a IV-a editie a Zilei Microfinantarii Europene a fost sarbatorita de aproximativ 20 de membri ai ambelor retele, din 11 tari europene, care, pe parcursul lunii octombrie, au fost implicati in mai mult de 25 actiuni specifice.  Scopul lor este acela de a sensibiliza publicul larg, factorii decizionali politici si mass-media asupra impactului pe care institutiile de microfinantare il pot avea asupra incluziunii financiare si sociale a cetatenilor europeni.

Actiunile se desfasoara sub sloganul „E=mc2”. Binecunoscuta formula are de aceasta data urmatorul inteles: E pentru incluziune Economica si sociala, antrEprenoriat, ocuparea fortEi de munca, Educatie, toate provenite de la puterea MicroCredit-ului la patrat.

Membra a grupului Erste, good.bee Credit IFN SA a celebrat Ziua Microfinantarii oferind credite flexibile persoanelor interesate de finantare, fara avans, fara garantii si usor de accesat pentru investitii, capital de lucru si mixt, atat pentru producatorii agricoli, cat si micii antreprenorii din zonele rurale si urbane.

good.bee Credit IFN SA este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al BNR, parte a grupului Erste, infiintata in 2009, avand ca obiectiv fundamental asigurarea unor servicii financiare de calitate, punand la dispozitie celor care au afaceri in derulare, dar care isi doresc sa le dezvolte, resursele financiare care le sunt necesare pentru sporirea sanselor de reusita.

Compania tinteste cu precadere clientii care se incadreaza in profilul intreprinzatorului din Romania (SRL, Producator Agricol, Intreprindere Individuala, Intreprindere Familiala, PFA etc) dornici sa isi dezvolte in mod continuu activitatea pe care o desfasoara.

good.bee Credit IFN SA a construit o retea puternica la nivel national formata din 23 centre regionale, plus sediul central, acoperind toate judetele tarii, avand consultanti specializati dedicati sa serveasca antreprenorii. (I.P.)

Leave a Reply