Lingusirea DIASPOREI! Maria Grapini vrea un nou mandat de europarlamentar, motiv pentru care si-a amintit cu drag de romanii pe care i-a jignit inainte de mitingul din 10 august

Maria Grapini a declansat o abila campanie de recucerire a romanilor care muncesc si traiesc in strainatate, a compatriotilor din diaspora, la doar cateva zile dupa ce si-a anuntat intentia de a candida pentru un nou madat de europarlamentar.


“Pornesc spre Italia! Doua zile de intalniri cu romanii care traiesc la Roma. Am emotii! Totdeauna m-am gandit cat de greu este sa traiesti departe de locurile in care te-ai nascut, ai copilarit! Am discutat cu romani din toate colturile lumii: America, Japonia, India, Canada, Anglia, Spania, Germania, Franta, Italia, Rusia etc si am simtit in vocea, ochii lor Nostalgia… Ma rog sa putem face mai mult si ce trebuie sa poata sa vina acasa, cei ce doresc!”, este mesajul lingusitor postat de Maria Grapini pe Facebook.

Desigur, europarlamentarul de Timis nu a simtit nevoia de a-si scuza recomandarea jignitoare adresata acelorasi romani din diaspora, carora le-a transmis, inainte de mitingul din 10 august, ca ”Fara certificat de prost nu puteti participa la miting. Taxa de prost se plateste la sediul USR”.

Ulterior, din cauza replicilor acide din mediul virtual, a sters postarea distribuita pe contul sau de Facebook si i-a atentionat pe toti cei care o atacau cu mesaje nepotrivite ca este imuna la jigniri.

Acum, in perspectiva alegerilor europarlamentare, Maria Grapini si-a amintit cu drag de romanii din diaspora, pentru care si-ar dori sa faca mai mult pentru a-i aduce acasa, dar, probabil, in niciun caz pentru a participa la mitinguri de protest.

Reamintim ca, in 20 octombrie, Partidul Umanit a anuntat ca intra in cursa pentru alegerile europarlamentare, din mai 2019, cu o lista completa de candidati. Pe primul loc se afla Maria Grapini, care si-a exprimat speranta ca partidul din care face parte va trece pragul de 5% pentru a-si asigura un nou mandat in Parlamentul European. (Mara Ion)

Sursa foto: Antena 3

Leave a Reply