Nunta cu bodyguarzi! Fiul ministrului Tudorel Toader si-a angajat agenti de paza la cununia religioasa, care a avut loc la Iasi

Scandalul declansat in spatiul public de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, odata cu anuntarea revocarii din functie a procurorului general Augustin Lazar, si-a pus amprenta si asupra unui eveniment privat din viata demnitarului, care s-a desfasurat la Iasi.


Fiul ministrului justitiei Tudorel Toader s-a cununat religios, weekendul trecut, si a decis sa angajeze o echipa de bodyguarzi pentru ca nimeni in afara invitatilor sa nu vada ce se intampla in spatele usilor inchise ale lacasului de cult.

Tatal sau, insa, a decis sa-si asume riscul promovarii publice a evenimentului si a postat pe Facebook o fotografie din cadrul ceremoniei religioase.

Principala grija a fiului cel mare al ministrului, care a dispus plasarea cordonului de paza, a fost ca jurnalistii sa nu poata intra in lacasul de cult, relateaza ziaruldeiasi.ro.

Slujba a a avut loc la Biserica „Sfantul Sava” din Iasi, iar bodyguarzii au stat de paza la usa, controland invitatii.

Casatoria civila dintre Alexandru Toader si Bianca Tiron, medic stomatolog, a fost oficiala in luna septembrie, iar acum a venit momentul ca cei doi soti sa-si puna pirostriile. Nasii sunt dezvoltatorul imobiliar Cristian Berariu si sotia sa, Cosmina Berariu. Afaceristul s-a aflat in centrul unor scandaluri imobiliare, iar sotia lui este colega cu finul in breasla notarilor. (V.E.)

Leave a Reply