Pucistii din PSD, comparati cu teroristii din ISIS! Liviu Dragnea, declaratii demente dupa respingerea motiunii impotriva ministrului Justitiei

Declaratie incredibila a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care nu si-a mai putut stapani nervii, miercuri, dupa respingerea motiunii simple impotriva ministrului Justitiei.


Referindu-se la colegii de partid care-i contesta calitatile de conducator, liderul partidului aflat la guvernare a spus ca „pucistii din PSD ajung ca ISIS” si ca parlamentarii social-democrati au votat in asa fel incat sa dea un semnal potrivit caruia remanierile se fac doar la partid, nu sub presiunea opozitiei.

„Parlamentarii PSD nu au acceptat sa demita un ministru la solicitarea opozitiei, asta a fost sensul votului de astazi. In schimb am vazut pe un site care spunea ca nu-stiu-ce au dejucat pucistii.

Pucistii din PSD se pare ca, incet-incet, ajung ca ISIS, indiferent ce bombita apare pe nu-stiu-unde prin lume, incep sa si-o revendice.

Asta a fost un semnal foarte clar ca daca PSD va decide sa remanieze un ministru o va face in interiorul structurilor de partid, nu ca si instrument al opozitiei”, a declarat, miercuri, la Parlament, presedintele PSD Liviu Dragnea, cu privire la respingerea motiunii simple impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

De asemenea, preşedintele PSD a lansat un atac devastator la adresa celor din comunitatea “rezist”, a fostului presedinte Traian Basescu, dar si a actualului sef al statului, Klaus Iohannis.

“Vorbiti cu hastagul, vorbiti cu Iohannis sa dea un decret sa ma impuste, maine, si de poimaine puteti discuta despre ce se intampla in tara asta. Mi-au distrus viata ani de zile. Am fost condamnat fara probe in Referendum, pentru ca s-a suparat Basescu, si fara niciun fel de proba in al doilea dosar. Ati ajuns oameni tineri sa sustineti securistii, sa sustineti abuzuri in tara asta”, a acuzat Liviu Dragnea. (I.P.)

Leave a Reply