Milionarul Georgica Cornu, reactie dura dupa clasarea dosarelor sale de catre DIICOT. “Sper ca macar unul din blestemele mamei mele se va lipi de vreun procuror, de vreun politai, de vreun judecator!”

Milionarul Georgica Cornu, presedintele CCIA Timis, a decis sa le multumeasca judecatorilor pentru ca au confirmat clasarile procurorilor in dosarele in care a fost cercetat penal de catre DIICOT, totodata aratand ca va veni vremea decontului pentru toti cei care au incercat sa-i faca rau.


In textul publicat pe Facebook, Cornu nu se sfieste sa-i multumeasca vedetei TV Marina Almasan pentru suportul moral, transmitandu-i ca o iubeste, dar si copiilor si altor persoane care au crezut in nevinovatia sa.

Publicam textul postat de patronul Izometal – Confort pe Facebook.

“Stau acasa la birou si ma minunez. Dosar 97/p/2013 – Ordonanta 03.10.2018 – ,,Clasarea cauzei in temeiul 315 alin.1 lit. B rap.la art.16 alin.1 lit.b,Cpp.fata de suspectii… si inculpatii Cornu Georgica. Fapta nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege – evaziune fiscala si ,,clasarea cauzei fata de inculpatul Cornu Georgica, deoarece fapta nu exista – spalare de bani”.

Dosar 35/p/2016 – Cornu Georgica, cercetat sub aspectul savirsirii infractiunilor de evaziune fiscala, constituire grup infractional, intrucat nu exista probe ca au savarsit aceste infractiuni – Clasare.

Am fost luat de acasa de 3 ori si dus la Severin pentru arestare preventiva, am stat de 3 ori cite 24 de ore in arestul Politiei Mehedinti si 6 zile in arest la domiciliu.

Multumesc judecatorilor ca au avut incredere in ce a spus procurorul! Dupa aproape 6 ani, dosarele se claseaza, practic faptele de care am fost acuzat, nu exista!

In anii 2007-2012 am avut in firme peste 4.500 de angajati cu contract de munca, am platit Statului Roman peste 40 milioane Euro taxe si impozite, bancilor peste 70 de milioane euro dobanzi si comisioane, am avut profit net peste 85 mil lei pe care nu i-am luat, i-am reinvestit, am facut diabet, am facut pancreatita, mi-am distrus tot pentru fapte care ,,nu exista”, lucru pe care l-am spus atunci!

Oameni buni, este doar inceputul, eu am fost o persoana corecta, vine vremea decontului. Cine plateste? Trebuie sa plateasca cineva? Cat? Poate fi estimat? Se estimeaza in Romania sau la CEDO?

Se cuvine sa multumesc catorva persoane:

Marina Almasan. Chiar daca nu avea obligatii fata de mine, a avut incredere in mine si atunci cand chibitii o intrebau ,,cum stai linga un infractor?”, ea chiar a fost langa mine si mi-a dat putere sa ma lupt. Te iubesc, Marina!

Copiii mei, Georgiana si Andrei, care au suferit foarte mult, au avut incredere in mine si au suportat toata aceasta perioada.

Copilul meu, Flavius, care a fost hartuit si asimilat ca fiind copilul unui infractor, plin de bani, a avut incredere in mine, a stiut si stie ca sunt nevinovat. Mama mea, care mereu a plins si a blestemat, fiind batrina, pentru chinul prin care a trecut si trece copilul ei, adica Eu.

Neamuri, colegi, cunostiinte, nu foarte multi, care au fost linga mine toata acesta perioada.

Imi pun speranta ca cel putin unul din blestemele mamei mele se vor lipi de vreun procuror, de vreun politai, de vreun judecator dintre cei care au facut mult rau. Doamne ajuta!” (I.P.)

4 thoughts on “Milionarul Georgica Cornu, reactie dura dupa clasarea dosarelor sale de catre DIICOT. “Sper ca macar unul din blestemele mamei mele se va lipi de vreun procuror, de vreun politai, de vreun judecator!”

  1. Patronul de la Izometal joaca o carte riscanta criticand in dreapta si in stanga, blestemand, pentru ca uita ca mai are drumuri de facut la Parchet. Prietenii stiu de ce

Leave a Reply