Fotograful manechinelor din Timisoara, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc, a contestat masura judecatorilor

Fotograful de moda Alexandru Matusciac (foto), din Timisoara, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc, a contestat hotararea Tribunalului Timis, 194/2018, solicitand o masura preventiva mai usoara.


Judecatorul de drepturi si libertati a admis, miercuri, propunerea procurorilor DIICOT Timisoara, care l-au retinut pe fotograf din cauza unui incident soldat cu ranirea grava a unei minore, urmat de o perchezitie la domiciliul sau, unde au fost descoperite 83 de comprimate de ecstasy.

Anchetatorii sustin ca Alexandru Matusciac a distribuit cocaina, amfetamina si ecstasy unui cerc de apropiati si ca obisnuia sa organizeze chefuri exclusiviste la care erau invitate minore. Ultima astfel de petrecere, unde timp de mai multe ore s-a prizat cocaina, s-a soldat cu o victima.

O adolescenta care a consumat stupefiante puse la dispozitie de Matusciac s-a aruncat in gol din apartamentul in care s-a organizat petrecerea, aflat la etajul doi al unui bloc din Timisoara, suferind multiple fracturi la nivelul coloanei vertebrale, a membrelor si a fetei. Desi ranita grav, eleva a reusit sa sune la 112, insa nu a fost destul de lucida pentru a da detalii cu privire la locatia in care se afla, fiind descoperita de politisti si medici abia dupa o ora de cautari.

„Din cercetarile efectuate in cauza a rezultat faptul ca, in cursul anului 2017, DEA, Europol si politia olandeza au destructurat o retea de tip Cryptomarket gazduita de catre platforma Darknet – Alphabey. In urma analizarii datelor referitoare la persoanele care au comandat droguri, pe respectivul site au fost identificate mai multe persoane care au comandat fentanyl, utilizand platforma mentionata, printre care si inculpatul Matusciac Alexandru”, afirma procurorii DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, Alexandru Matusciac a primit prin intermediul unei firme de curierat, in perioada iunie-august 2017, nu mai putin de sapte colete care ar fi continut fentanyl. In cazul in care va fi trimis in judecata si gasit vinovat, acesta risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare. (Vlad Enciu)

3 thoughts on “Fotograful manechinelor din Timisoara, arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc, a contestat masura judecatorilor

  1. In clubul Epic e plin de traficanti de genul care ademenesc tinerii si tinerele cu pastile. Ii vezi si auzi la baie cum trag pe nas. Nimic nu ne mai mira. Traiasca politia antidrog si patronul raducanu care e mana in mana cu ei

  2. Hahaha..Mama Natura, mananca iarba ca pe salata, iubitul T.Vidaicu e ametit doar de la un sarut, S.Raducanu cu blonda lui amortita consuma doar Duminica si doar in Olanda, deci sunteti rautaciosi ! In Epic miroase a tamaie si smirna! La toaleta Seba nu merge pentru ca nu e semnal pe FB, in plus el da pe el doar e EPIC!

Leave a Reply