TRAGEDIE! O tanara din lumea mondena a Timisoarei, gasita spanzurata intr-o locuinta din Arad. Politistii nu au gasit niciun bilet de adio

Durere fara margini in familia afaceristului aradean Livius Ioja, fost director al fabricii de bere Arbema. Fiica sa in varsta de 32 de ani, care urma sa se casatoreasca peste cateva luni, a fost gasita spanzurata in locuinta sa din Arad.


O ambulanta a fost chemata de urgenta, joi dimineata, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viata tinerei. Politistii nu au descoperit urme de violenta pe corpul victimei si, desi au cautat la locul tragediei, nu au gasit nicio scrisoare de adio.

Deocamdata nu se cunosc motivele care au determinat-o pe Oana Ioja sa-si curme viata, singurul indiciu fiind faptul ca, in ultima vreme, se certa destul de des cu barbatul alaturi de care voia sa-si petreaca restul vietii.

Tanara frecventa lumea mondena din Timisoara, fiind partener la o agentie de turism locala. Trupul neinsufletit al tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie, iar politistii continua cercetarile pentru a descoperi imprejurarile in care s-a produs evenimentul. (V.E.)

 

 

 

Leave a Reply