Sepuku POLITIC! Ministrul Apararii si-a anuntat demisia din functie, dupa ce numele sau a aparut pe lista pucistilor din PSD

Aradeanul Mihai Fifor, ministrul Apararii din Guvernul Dancila, a decis sa-si salveze onoarea de politician si sa nu mai astepte sa fie mazilit in CEX-ul controlat de Liviu Dragnea, dupa ce a facut imprudenta de a semna lista pucistilor din PSD, si si-a anuntat demisia din echipa guvernamentala.


El a anuntat ca-si depune mandatul de ministru si va pleca de la Ministerul Apararii, urmand sa se canalizeze pe organizarea din partid.

„Am prezentat multumiri doamnei prim-ministru, colegilor, domnului Dragnea pentru increderea pe care mi-au acordat-o in doua randuri ca ministrul al Economiei si ca ministrul al Apararii, am incercat sa fac un mandat cat mai bun si sper ca nu am inselat increderea nimanui. Pe de alta parte am facut o analiza foarte serioasa.

Am vazut ce s-a intamplat in ultimele luni si am considerat ca pot sa merg la echipa, in partid, si sa pregatim cei doi ani foarte grei care urmeaza. Cred ca e nevoie sa intarim echipa si sa pregatim proiectele astea extraordinare si importante. Prin urmare am rugat-o pe doamna Dancila si pe domnul Dragnea sa fie de acord sa-mi depun mandatul si sa pot sa merg la partid”, a declarat ministrul Mihai Fifor.

Dupa cum Impact Press a anuntat, in exclusivitate, in urma cu aproape o luna, unul dintre candidatii cu mari sanse sa preia portofoliul Apararii este nimeni altul decat Dorel Caprar, liderul PSD Arad.

“Relatia cu domnul presedinte este una solida, eu si organizatia PSD Arad l-am sustinut si il vom sustine neconditionat. Este singurul om din partid, la ora asta, care poate duce mai departe Programul de Guvernare si mentine stabilitatea si integritatea Romaniei. Si nu spun lucruri mari, cred in ce spun”, a declarat Dorel Caprar pentru Impact Press. (Mara Ion)

UPDATE! Dorel Caprar a refuzat functia de ministru, astfel ca in Executiv a revenit Gabriel Les, care a detinut portofoliul Apararii in perioada premierului Sorin Grindeanu.

 

Leave a Reply