Jurnalistii Emma Zeicescu si Claudiu Popa au fost “iertati” de procurorii DIICOT in dosarul drogurilor si ambii au revenit pe sticla. Scandalul “Jocurilor de putere” de la Realitatea TV, asumat din mers

La doar doua zile dupa ce Emma Zeicescu, realizatoarea matinalului de la TVR 1, a revenit pe sticla la postul public de televizune, cu emisiunea „Perfect Imperfect“, norocul i-a suras si partenerului de viata al vedetei, Claudiu Popa, jurnalist la Realitatea TV.


Acesta a preluat din mers talk-show-ul Jocuri de putere, dupa ce Cozmin Gusa a anuntat ca acest brand apartine postului si nu lui Rares Bogdan, si, miercuri seara, incepand cu ora 21, a moderat cu dezinvoltura o dezbatere despre fiul liderului PSD, Valentin Dragnea, si obiceiul regiilor de stat cu care are contracte de a-i achita anticipat facturile de milioane de lei.

Reamintim ca, la inceputul lunii octombrie, cei doi prezentatori TV au fost pusi sub invinuire de procurorii DIICOT pentru detinere de droguri de risc, dupa ce, in seara zilei de 11 august 2018, au fost prinsi cu doua tigari cu cannabis, la Festivalul Summer Well.

La inceputul investigatiei, Claudiu Popa a negat toate acuzatiile, insa ulterior, bine sfatuit de avocati, a recunoscut ca tigarile cu cannabis au fost ale lui, dar ca le-a pus in rucsacul Emmei Zeicescu, pe care el il tinea pe umar atunci cand au fost prinsi la festivalul de langa Bucuresti.

In urma acestei spovedanii, procurorii DIICOT au decis sa renunte la urmarire penala fata de suspectul Claudiu Popa, jurnalist Realitatea TV, si sa claseze acuzatiile in cazul Emmei Zeicescu. Intre timp, Zeicescu si Popa au fost trimisi de procurorii DIICOT la Agentia Nationala Antidrog pentru consiliere, o etapa prevazuta de lege in dosarele in care acuzatia este de detinere sau consum de droguri, avand rolul de a se stabili profilul de consumator al persoanei puse sub invinuire.

Ordonanta procurorilor a fost trimisa la judecatorul de camera preliminara de la Tribunalu Ilfov, in vederea confirmarii renuntarii la urmarire penala in acest dosar. In Romania, detinerea si consumul de canabis sunt interzise. Potrivit articolului 4 din Legea 143/2000, detinerea de droguri pentru consum propriu este pedepsita cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda. (V.E.)

One thought on “Jurnalistii Emma Zeicescu si Claudiu Popa au fost “iertati” de procurorii DIICOT in dosarul drogurilor si ambii au revenit pe sticla. Scandalul “Jocurilor de putere” de la Realitatea TV, asumat din mers

  1. Stau si ma intreb care o fi activul si care o fi pasivul in aceasta relatie conjugala, desi stiu ca nu este asta treaba timisorenilor.

Leave a Reply