EXCLUSIV! Incident provocat de bodyguardul lui Carla’S Dreams la Timisoara. Propunere indecenta pentru o fana care-si dorea un selfie cu cel mai machiat artist din showbiz-ul romanesc

Artistul moldovean Carla’s Dreams si-a pierdut, duminica seara, o parte din fanii care-i mai are la Timisoara, dupa o noua gafa a bodyguardului personal (foto 2), gorila care-l insoteste in toate turneele.


Aflata intr-un grup de admiratori, dupa concert, la iesirea din Sala Olimpia, o tanara care voia sa-si faca un selfie cu exoticul cantaret a fost interceptata violent de omul de paza, care i-a propus nici mai mult, nici mai putin decat o partida de sex.

“Vrei sa faci sex in seara asta cu mine?”, a fost intrebarea halucinanta adresata tinerei care tocmai solicitase un autograf foto, dupa ce individul masiv si cu tupeu s-a interpus pentru a proteja imaginea artistului.

Nu se stie exact daca a fost vorba despre costul fotografiei sau despre o aventura de o noapte (one-night stand), insa toata lumea a fost socata de tupeul incredibil al bodyguardului si, imediat, cei care ar fi dorit sa-l atinga pe cel mai machiat cantaret din show-bizz-ul romanesc au renuntat la idee si au plecat.

“Eu inteleg ca un bodyguard se alege dupa masa musculara si nu dupa cati neuroni are, insa un artist care angajeaza o bruta sa-l salveze de la poze cu fanii, cu astfel de replici libidinoase, isi provoaca un mare minus de imagine. Am fost socata si dezgustata total.

Dupa incident, visatorul Carla a incercat sa dreaga situatia, sa-mi explice ca prefera ca pozele sa se faca inainte de concert, nu dupa, deoarece machiajul sufera schimbari. Insa, daca este preocupat, cu adevarat, de imaginea sa si isi iubeste munca, ar trebui sa-si concedieze angajatii cretini care nu stiu sa vorbeasca in public. Erau si cativa copii in grup si au auzit replica”, ne-a declarat tanara ofensata de bodyguardul lui Carla’s Dreams, fosta sportiva de performanta.

Reamintim ca, in urma cu cativa ani, Carla’s Dreams a reusit sa-si injumatateasca si numarul fanilor din Bacau, dupa ce a permis aceluiasi paznic din anturajul sau, care pare sa mearga mai mult la sala de mese decat la sala de sport, sa imbranceasca copiii care voiau autografe.

Mai mult, cantaretul moldovean a inceput sa se injure cu fanii, cand a fost intrebat de ce s-a vopsit pe fata ca indienii… (Mara Ion)

Sursa foto 2: spy news

One thought on “EXCLUSIV! Incident provocat de bodyguardul lui Carla’S Dreams la Timisoara. Propunere indecenta pentru o fana care-si dorea un selfie cu cel mai machiat artist din showbiz-ul romanesc

  1. O trompeta ragusita a ajuns ” artist” un vanzator de cocaina, vopsit are “concert” asta e Romania moderna, pacat ca dupa 30 de ani nu se intelege ce inseamna ” nonvaloare”.

Leave a Reply