Captura de droguri a jandarmilor din Timisoara! Un dealer din Resita, prins in timp ce incerca sa vanda prafuri si pastile de risc

Un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobila Timisoara care-si desfasura serviciul de ordine publica a depistat, duminica dimineata, in jurul orei 4, o persoana care avea asupra sa substante interzise. Aceasta se afla intr-un autoturism, care stationa intr-o parcare situata in Calea Sagului, din municipiul Timisoara.


Persoana depistata era insotita, iar la vederea echipajului de jandarmi a avut un comportament suspect.

Jandarmii au procedat la stabilirea identitatii acestora, urmata de efectuarea unui control preventiv, moment in care au descoperit, ascunde in autoturism, opt pliculete din staniol continand un praf de culoare alba si 15 pastile despre care exista suspiciunea ca au efect halucinogen.

Persoana care, de la inceput a avut un comportament suspect, a declarat ca drogurile gasite in autoturism ii apartin. Ea a fost identificata, fiind un tanar in varsta de 22 de ani, cu domiciliul in municipiul Resita, judetul Caras-Severin.

Dupa cum ne-a comunicat lt. col. Emilia Finata, purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara,  s-au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca reprezinta infractiune „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept”. (I.P.)

 

Leave a Reply