Arhivar din Timisoara, complice al mafiei imobiliare! Procurorii l-au trimis in judecata pentru eliberarea de inscrisuri contra spaga

Colaboratorii mafiei imobiliare din Timisoara sunt descoperiti, rand pe rand, de catre anchetatorii implicati in cercetarea filierelor infractionale prin care peste 1000 de imobile din capitala Banatului au fost tranzactionate in mod ilegal, prejudiciindu-se bugetul local cu peste 40 milioane de euro.


Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, la data de 19.11.2018, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatei S.M.V., acuzata de savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata.

Din cuprinsul rechizitoriului rezulta faptul ca, in cursul anilor 2014 si 2016, inculpata S.M.V., in calitate de functionar public in cadrul Serviciului Judetean Timis al Arhivelor Nationale, a primit in mai multe randuri, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, diferite sume de bani necuvenite, pentru eliberarea unor inscrisuri privitoare la situatia juridica a unor imobile.

Dosarul a fost trimis spre competenta solutionare Tribunalului Timis. (V.E.)

 

Leave a Reply