EXCLUSIV! Fiica unui celebru arbitru din Timisoara va imbraca roba de judecator. VEZI lista candidatilor admisi la INM in acest an

Examenul de admitere la Institutul National al Magistraturii din acest an a confirmat inca o data, daca mai era cazul, ca aschia nu sare departe de trunchi.


Corina Muresan, fiica fostului arbitru si observator FRF Ioan Muresan, fost comisar la Garda Financiara Timis, s-a hotarat sa duca mai departe pasiunea tatalui sau pentru judecarea fazelor litigioase de pe terenul de fotbal si s-a inscris la examenul de admitere la INM, pentru a deveni judecator cu acte in regula.

In ciuda testelor extrem de dificile, tanara absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara a reusit sa-si invinga emotiile si sa treaca cel mai important examen din viata sa, devenind auditor de justitie la INM.

Ceilalti candidati din Timis care si-au vazut numele pe lista admisilor la scoala de magistrati sunt Raul Covaciu, Andrei-Crisitian Danila, Catalin Ionut-Leonte, Cristian-Ionut Mitescu si alte doua persoane, mentionate pe lista prin intermediul unor coduri.

In ciuda unui start excelent, cu note si aspiratii mari, Bianca-Sorina Voica, Dyana-Sorina Stroescu, Roxana-Giorgiana Povalniceanu, Gicu-Gabriel Povalniceanu si Slagian-Angelco Panici nu au reusit sa treaca la fel de bine toate testele, in final concursului fiind declarati respinsi.

In acest an, din cauza testelor extrem de grele, aproape jumatate dintre cele 300 de locuri de auditori de justitie scoase la concurs de INM au ramas neocupate, fiind declarati admisi doar 172 de candidati, dintr-un numar de 323 incrisi. In final, dupa solutionarea contestatiilor, numarul admisilor a crescut la 201.

“Sunt foarte mandru de fiica mea. Trebuie sa recunosc ca ne-a facut, mie si mamei ei, o mare surpriza”, a comentat, in stilul sau laconic, fostul arbitru divizionar Ioan Muresan.

Reamintim ca in toamna anului trecut, Muresan Claudiu-Catalin, fiul fericitului Ioan Muresan, a concurat pentru un post de ofiter la Serviciul Investigatii Criminale din cadrul IPJ Timis si a obtinut nota maxima, 10. (G.I.)

Leave a Reply