Expertii contabili din Timis sunt indemnati sa faca donatii pentru copiii internati in Sectia de Boli infectioase a Spitalului „Victor Babes”, in consens cu rolul lor social in ceea ce priveste sponsorizarea

Presedintele Filialei CECCAR Timis, prof. univ. dr. Constantin Bunget, a dat startul faptelor bune pentru membrii organizatiei si a anuntat lansarea a doua proiecte speciale, ambele incluse intr-o campanie de constientizare a rolului social al expertilor contabili in ceea ce priveste sponsorizarea.


Pentru a dovedi ca pot fi buni si prezenti in comunitate, expertii contabili si contabilii autorizati din Timis sunt invitati sa faca donatii pentru sprijinirea copiilor internati in Sectia de Boli infectioase a Spitalului „Victor Babes” din Timisoara.

“Nu dorim sa ajungem vreodata cu copiii nostri la doctorul Virgil Musta, dar putem sa-l ajutam in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de spitalizare. Asa ca, in Ajun de Mos Nicolae, dam startul faptelor bune ce le putem realiza. Prin proiectul „Contam… si fapte bune” va invitam sa va alaturati initiativei si impreuna sa aducem zambete copiilor internati in spital cu orice contributie. Donatiile/sponsorizarile se fac in contul IBAN al CECCAR Timis, in perioada 5-20 decembrie cu explicatia „Contam si fapte bune”. IBAN: RO96RNCB0249044180940001″, a anuntat Constantin Bunget.

In opinia sa, cel mai important proiect al acestui sfarsit de an ar trebui sa fie o campanie de constientizare a rolului social al expertilor contabili, in ceea ce priveste sponsorizarea.

In acest sens, membrii CECCAR Timis sunt invitati sa participe, marti, 11 decembrie, la sediul organizatiei, la o dezbatere pe tema „Fiscalitatea sponsorizarilor”, avand invitati atat experti contabili implicati in evenimente de acest gen, cat si reprezentanti ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si ai mediului de afaceri.

De asemenea, vor fi prezenti si reprezentantii a trei posibili beneficiari: Fundatia „Timisoara 89”, Asociatia „Copii si Zane” si Asociatia „Ceva de spus”, care isi vor prezenta proiectele ce le deruleaza.

“Intentia este ca acest tip de eveniment sa-l organizam trimestrial si sa invitam organizatii acreditate cu cel puţin un serviciu social licentiat”, a mai precizat presedintele CECCAR Timis. (Mara Ion)

Leave a Reply