Colegiul National al PMP! Traian Basescu, declaratii spumoase despre exodul parlamentarilor din PSD si cel mai bun moment pentru depunerea motiunii impotriva Guvernului Dancila (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut declaratii politice spumoase, vineri, dupa Colegiul National al PMP care s-a desfasurat la Sinaia, pe care presa centrala le-a interpretat in defavoarea Opozitiei, din care face parte si PMP.


Intrebat daca anul 2019 va prinde Romania cu actualul Guvern, Traian Basescu a raspuns: ”Distanta e mare de la ceea ce as vrea eu la ceea ce cred ca se va intampla. Ma abtin sa ma pronunt. Daca ma intrebati de motiune, va pot spune ca, din analiza mea, cel mai bun moment pentru motiune a trecut: era momentul in care Dragnea si Tariceanu erau in dispute in interiorul coalitiei”.

Potrivit fostului presedinte, in momentul de fata aceasta disputa nu mai exista. ”Ramane sa vedem care va fi exodul din PSD, dar nu il pot pronostica eu”, a adaugat Basescu.

Intrebat, de asemenea, daca sunt sanse sa se schimbe majoritatea, Basescu a raspuns: ”La Senat e mai greu, dar facem tot ce tot ce se poate”. Colegiul National al PMP s-a desfasurat vineri la Sinaia. (Mara Ion)

Leave a Reply