Tentativa de jaf la un cazinou din Timisoara! Atacatorul mascat a rupt-o la fuga in momentul in care casierul a apasat butonul de panica, dar a fost prins de politisti in doar cateva ore

O tentativa de jaf petrecuta, astazi, intr-o sala de jocuri de noroc din Timisoara a fost dejucata de un angajat al localului, care a apasat butonul de panica si a pus atacatorul pe fuga.


Incidentul s-a petrecut la orele pranzului, in incinta cazinoului Champions Game, din zona Soarelui. Un individ inarmat cu o maceta si avand fata acoperita cu o cagula a dat buzna in cazinou si, sub amenintarea cu moartea, a cerut angajatului toti banii din casa.

Barbatul nu s-a pierdut cu firea si a apasat butonul de panica. Talharul s-a speriat si a rupt-o la fuga, inainte ca la fata locului sa ajunga echipajul de interventie al firmei de paza si protectie.

Dupa studierea imaginilor de pe camerele de supraveghere, politistii Sectiei 2 Timisoara au reusit sa-l captureze pe atacator intr-un timp record. Este vorba despre un infractor recidivist, in varsta de 28 de ani, care a fost dus la audieri.

Cu siguranta, va fi bagat la beci pentru 24 de ore, iar maine va fi prezentat judecatorului de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de talharie. (G.I.)

 

Leave a Reply