SOC! O cantareata din Banat, colaboratoarea lui Goran Bregović, a decedat dupa ce a plonjat cu masina in Dunare! Politia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

Cantareata Anca Pop, 34 de ani, din Moldova Noua, care a colaborat cu muzicianul sarb Goran Bregović la albumul „Champagne for Gypsies“, a decedat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a plonjat cu masina in Dunare.


Shamanca, dupa cum era cunoscuta artisata din Banat in bransa muzicienilor, se indrepta, duminica seara, spre casa parintilor ei din Moldova Noua, iar in zona viaductului Svinita, din judetul Mehedinti, a derapat si a cazut in Dunare.

Disparitia femeii fost anuntata de catre sora ei, duminica, inspre miezul-noptii, care a contactat Politia Orsova.

Potrivit reprezentantilor ISU Mehedinti, scafandrii au scos, luni seara, din masina cazuta in Dunare o femeie decedata si au verificat daca in autoturism se mai aflau si alte persoane. Ulterior, reprezentantii ISU Mehedinti au anuntat ca nu au mai fost gasite alte persoane in autoturism. Anchetatorii sustin ca artista se afla la volanul masinii, prinsa in centura de siguranta.

”Conducea un autovehicul pe DN 57, din directia Orsova, catre Moldova Noua, iar la kilometrul 49, in afara localitatii Svinita, a pierdut controlul volanului, a patruns pe sensul opus de mers si s-a rasturnat in afara partii carosabile. Avem intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a declarat Nicolae Lohon, purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti.

Anca Pop, cunoscuta sub numele de scena Shamanca, a cantat cu muzicianul iugoslav Goran Bregović si a scris doua dintre piesele de pe albumul lui, „Champagne for Gypsies“.

In vara anului trecut, ea si-a lansat propriul album in Japonia, acolo unde locuia la momentul respectiv. Printre piesele sale se numara „Free Love“, „Super Cool“, „Ring Around“, „Loco Poco“ si „Ederlezi“. Anca Pop a pozat in Playboy si s-a facut remarcata si prin vlogguri despre spiritualiate si sexualitate, declarand si ca este bisexuala.

“Pentru toti cei care o critica pe Anca Pop chiar si dupa moarte: Iisus a spus ca multe pacate se iarta celui care iubeste mult, si Anca a iubit foarte mult, mai mult decat veti reusi sa iubiti multi dintre voi cei care o criticati. Acum e intr-o lume mai buna, in care totul are sens…”, a scris o prietena a acesteia, pe Facebook. (Vlad Enciu)

Leave a Reply