VOT pentru MOTIUNEA DE CENZURA! Deputatul Ovidiu Gant a anuntat ca va sprijini Opozitia pentru demiterea Guvernului Dancila

Deputatul timisorean Ovidiu Gant, reprezentantul Forumului Democrat al Germanilor din Romania in Parlament, a anuntat ca maine va vota motiunea de cenzura, din cauza declaratiilor abjecte ale unora dintre demnitarii guvernamentali privitoare la FDGR si a faptului ca premierul Viorica Dancila nu a luat atitudine impotriva acestora.


“Maine se va dezbate si vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Exista suficiente argumente pentru a vota in favoarea motiunii de cenzura.

Unul suplimentar este modul abject in care demnitari guvernamentali s-au pozitionat public fata de Forumul Democrat al Germanilor din Romania si faptul ca Prim-ministrul Dancila a refuzat sa-i demita, respectiv sa se delimiteze de aceste mizerii. VOI VOTA PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA!”, a anuntat Ovidiu Gant intr-o postare pe Facebook.

Reamintim ca, in urma cu doua luni, consilierul de stat Darius Bogdan Valcov a primit o amenda de 2.000 lei, dupa ce a postat pe retelele de socializare un clip video reprezentand un montaj care sugera ca Forumul Democrat al Germanilor din Romania ar reprezenta o organizatie nazista si ca presedintele Klaus Iohannis ar fi liderul acestei organizatii.

De asemenea, Liviu Pop a fost sanctionat cu avertisment contraventional de catre acelasi Consiliu National pentru Combaterea Discriminarii, dupa ce a declarat public faptul ca Forumul Democrat al Germanilor din Romania ar fi continuatorul unor organizatii naziste. (Mara Ion)

 

Leave a Reply