MANDAT! Un subofiter de la Jandarmerie a fost arestat preventiv, dupa ce a fost prins in flagrant cu droguri de mare risc

Tribunalul Militar Cluj a dispus, joi, arestarea preventiva pe 30 de zile a unui subofiter de jandarmi, dupa ce a fost prins in flagrant cand ridica un colet care continerea droguri.


El a fost acuzat de procurorii DIICOT ca a introdus in tara droguri de mare risc si, in cazul in care va fi gasit vinovat, risca intre 7 si 15 ani de inchisoare.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de DIICOT, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a lui Ovidiu Gavrilut (foto), subofiter in cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judetean Brasov, pentru savarsirea infractiunilor de introducere in tara, fara drept, de droguri de mare risc si trafic de droguri de mare risc.

Jandarmul a fost surprins in flagrant, in municipiul Brasov, in timp ce ridica, de la un transportator privat, un colet livrat prin intermediul unei firme de transport international.

„Cu ocazia controlului coletului, au fost descoperite, disimulate intr-un ambalaj de prajituri, 70 de grame de cocaina fara aditivi, valoarea de piata a acesteia fiind estimata la suma de 15.000 de euro”, se arata in comunicatul citat.

Ovidiu Gavrilut, in varsta de 20 de ani, a fost angajat subofiter in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Brasov, in noiembrie 2018, dupa ce a absolvit Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica”. (V.E.)

Leave a Reply