Lupul MORALIST! Politistul Marian Godina a ramas fara carnet de conducere, dupa ce a fost prins gonind cu 113 km/h in localitate

Cel mai mediatizat politist din Romania, Marian Godina, de la IPJ Brasov, a devenit pieton pentru cel putin 30 de zile, dupa dupa ce a fost prins gonind cu 113 km/h in interiorul unei localitati, iar colegii sai de breasla nu l-au iertat si i-au suspendat permisul de conducere.


Politistul se afla in masina cu logodnica sa in momentul in care a fost tras pe dreapta de catre un echipaj de Politie Rutiera de la IPJ Covasna, pentru a fi anuntat ca a incalcat regulile de circulatie rutiera si ca va ramane fara carnet de conducere.

Paradoxal, Marian Godina a ignorat obligatiile impuse de Codul Rutier, oarecum constient, in conditiile in care folosea un program Waze, care-i indica faptul ca in imediata apropiere se afla un echipaj de politie.

Incidentul a fost relatat de Godina pe blogul personal, unde a si dezvaluit ca a ramas fara carnet si a platit pe loc o amenda de 652,5 lei.

„Drumul era destul de aglomerat si anevoios si nu mai aveam rabdare sa ajung odata acasa. Eram deja in judetul Covasna, drumul era acum foarte liber si waze-ul imi mai arata ca mai avem cam o ora pana acasa”, a scris politistul Marian Godina pe blogul sau.

„Acelasi waze mi-arata si ca este politie, motiv pentru care m-am uitat in bord sa vad ce viteza am. N-am apucat, pentru ca am vazut venind din fata, din spatele unei combine de treierat, un mcv de politie care a inceput sa-mi faca flash-uri si a aprins girofarurile.

M-am uitat spre Georgiana si i-am zis ca pe mine ma opresc. Am oprit cat de repede pe dreapta, iar Loganul a intors si a oprit in spatele meu. Stiam ca aveam in jur de 100, dar nu stiam daca intrasem sau nu in vreo localitate si nici peisajul nu ma ajuta sa-mi dau seama.

N-am vazut daca politistul avea sau nu cascheta pe cap, dar l-am auzit cand s-a prezentat si mi-a cerut actele. I le-am dat si m-a intrebat daca stiu de ce m-a oprit.

“- Banuiesc ca nu ca sa vedeti ce fac. Radar? – Da! – Las permisul aici sau plec cu tot cu el? – Ati avut 113 km/h si suntem in localitate”, a relatat Marian Godina.

Dupa ce i-a dat actele politistului din Covasna, acesta i-a spus ca-i pare rau ca-l cunoaste intr-o asemenea situatie…

„Godina prins, ce bine suna asta, cu 113 km/h in localitate. Iresponabil complet. Godina care este politist si care este ciolosist si care a scris carti. Ne explica noua cu statul de drept. A crezut ca el era politia cand i-a zis waze-ul”, a comentat ironic Mircea Badea. (V.E.)

 

Leave a Reply