BREAKING NEWS! 200 de pasageri care circulau cu trenul InterRegio 1691, pe ruta Bucuresti – Timisoara, au fost evacuati, duminica seara, dupa ce locomotiva a luat foc in gara Recas     Tribunalul Timis a decis sa respinga propunerea DIICOT de arestare preventiva a contrabandistilor sarbi, care au fost prinsi transportand tigari cu cisterna    Un agent de politie din Timis a fost lovit cu piciorul in cap de un tanar in varsta de 26 de ani, dupa ce a fost incatusat cu intentia de a fi condus la sediul politiei    Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu l-ar fi trimis in misiune pe politistul din Timis, pentru a-l retine pe Marcel Lepa, fara a avea vesta antiglont     O mapa cu hartile sistemului de canalizare din Timisoara, care dateaza din 1895, a fost donata orasului banatean de catre primarul din Munchen, Manuel Pretzl    Lucian Ursuletu, actualul purtator de cuvant al Pro Romania Timis, si-a celebrat casatoria cu Delia Pirsan, fiica fostului rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, Paul Pirsan! Casa de Piatra!

EXCLUSIV! Lista salariilor de excelenta acordate politistilor din cadrul IPJ Timis. Soferul inspectorului sef si bucatarul de la popota, prezente exotice printre merituosi si “abonatii” de drept

Mos Craciun a venit mai devreme pentru 32 de politisti din cadrul IPJ Timis, care au primit cadouri in valoare de zeci de mii de lei. In tolba Mosului s-au aflat salariile de excelenta pe primul semestru din 2019, care au fost daruite unui numar de 18 ofiteri, profesionisti sau cuminti si iute ascultatori de ordine, 13 agenti, dar si unui angajat ca personal civil.

Si pentru ca inspectorul sef Alin Petecel – care, la fel ca si adjunctii sai, au fost inclusi pe listele excelentei nationale intocmite de IGPR – este un manager care stie sa foloseasca cu abilitate atat biciul obligatiilor de serviciu, cat si zaharelul recompenselor, pentru subalternii preferati, pe lista salariilor de excelenta din IPJ Timis aduse, in aceste zile, de Mos Craciun, apar atat soferul sau, agentul sef principal Cosmin Iorgoaia, cat si bucatarul de la popota IPJ, Liviu Tatar.

“Mi se pare o prostie sa publici aceasta lista pe internet, pentru ca va provoca tensiuni in randul politistilor de pe teren. Sunt multi care n-ar trebui sa se afle pe aceasta lista, pentru ca criteriile de acordare a salariilor de excelente sunt foarte clare, insa nu trageti in Livu Tatar, bucatarul de la popota.

Cei angajati ca personal civil au salarii de mizerie, pana in 2.000 de lei pe luna, iar in acest mod pot fi recompensati pentru ca sunt in permanenta la datorie. Nu mai spun nimic despre soferul inspectorului sef, cel mai descurcaret agent de la Rutiera sau despre nepotul generalului Mirescu, pentru ca nu stiu ce merite deosebite au”, a comentat fostul lider de sindicat al politistilor din Timis, Doinel Malcoci.

Nu la fel de condescendenti in aprecieri au fost si reprezentantii Sindicatului Politiștilor din Romania “Diamantul”, care au si facut publica lista salariilor de excelenta acordate ofiterilor si agentilor din cadrul IPJ Timis.

Fara a comenta limbajul neacademic al celor de la “Diamantul”, redam integral mesajul postat de sindicalistii din staff-ul organizatiei pe reteaua de comunicare interna a politistilor din Romania.

“I-a uitati aici salariile de excelenta la IPJ Timis, cei care lucreaza din greu si care au avut si acum 6 luni. Numai ofiteri obositi din birouri de atata impins vantu, iar agentii care sunt ori soferi de sefi, ori pupincuristi neoperativi.

Nr.1.Sef  Politia Municipiului, 2.Sef Politie Lugoj, 3.Sef Financiar, 4.Sef Cabinet, 5.Sef Resurse umane, 6.Sef Ordine Publica, 7.Sef SAS, 8.Sef Arme, 9.Sef  Politia Faget, 10.Politia Sannicolau Mare. 11.Adjunct Politia Municipiu Timisoara, 12.Sef Sectia 5 Timisoara, 13.Adjunct Sectia 2 Timisoara, 14.Sef Politia Sacalaz, 15.Sofer Inspector sef, apoi cativa agenti care imping vantu in birouri, doar doi agenti din operativ. 

In afara de ofiterul de la SAS, care il merita din plin si care are trei copii, care imparte Excelenta cu toti cei 30 de luptatori, restul sunt pleava, inclusiv cei doi din operativ e discutabil, sunt altii mai buni ca ei.

Primii 3 din lista au 50%, urmatorii 5 au 40%, iar restul 30%!”. (Vlad Enciu)

29 Responses to EXCLUSIV! Lista salariilor de excelenta acordate politistilor din cadrul IPJ Timis. Soferul inspectorului sef si bucatarul de la popota, prezente exotice printre merituosi si “abonatii” de drept

 1. Gică says:

  Prosti is politistii de rând că suportă așa Golanie. Deșteaptă conducere, ce să mai vorbim…

 2. Gogu says:

  Bravo lor. Băieți deștepți. Cine este de vină că ne complacem in situatia asta. Felicitări Dnule Nadasan.

 3. lica says:

  Merita si doamna Marga saraca ca o dor salele de atita carat la ciolane si gratare!Probabil ca in semestrul urmator se vor revansa si fata de ea!

 4. Militzian says:

  L-ați uitat pe parintele Tudo…. Mare păcat….

  • Gogu says:

   Parintele Tudor…. Cum spui , a cedat salariul ce urma să îi fie dat unui subordonat care a avut un necaz pe care nici unul dintre noi nu il dorim nici dușmanilor noștri. Asa ca in loc sa blamam un om de caracter am putea să apreciem acest gest uman.

 5. Anamaria says:

  Șefii economicului și judiciarului de care Răspunde un adjunct, nimic. Cum se poate de la SIC nici unul premiat. Poate dosarul cu bătaia a influențat negativ dar sunt și oameni de calitate acolo. Liderul de sindicat, Tătar, a primit pentru a nu comenta premianții și pt ca e finul lui Petecel. Parca nu-i corect.

 6. Costin says:

  Sef Resurse Umane,sef Cabinet,sef Financiar,Master seful de la cantină ,dupa ce ca nu au treabă cu infractorii si au salarii de trei ori cit un agent din stradă consideră ca aceste bonusuri li se cuvin de drept.Dar nu-i prost cine cere e prost cel care da!

  • Bogos says:

   Suntem curioși cum au motivat îndeplinirea condițiilor pentru acordarea acestor recompense. Pacat de oamenii care chiar muncesc in acest inspectorat.
   Sper ca șefii nu vor mai avea pretentii ca cei care meritau acest spor sa aiba rezultate foarte bune.suntem dezamăgiți.

  • ? says:

   Iar Șeful de la SAS are 3 odrasle…dar unul singur este al lui iar ceilalți 2 sunt luați în plasament primește peste 2000 de ron de la stat pt.fiecare copil +alimente, haine etc
   Și cred că are abonament la Salariul de Excelență pt.că a luat mulți ani la rând pe când alții …

   • ? says:

    Zâmboc, nemernic ! Cum îți permiți să vorbești de omul ăsta și familia lui !
    Comandatul SAS este un monument în domeniu și viața personală ! Tu… care e cel mai important lucru care l-ai făcut în viața ta ! Bine că vă permite internetul ăsta la toți diletanți să vă băgați în seama !!!

 7. Ion Ion says:

  Acuma ar trebui sa sa facă o echipa de polițiștii premiați care sa facă cercetări și sa prindă Hoții de la casa de schimb valutar. Doar sunt dintre cei mai competenti.

 8. ? says:

  Șeful de la SAS are 3 odrasle dar una singură este a lui celelalte 2 odrasle sunt luate în plasament primește pt.fiecare peste 2000 de ron de la stat plus alimente haine etc.
  Și se pare că are abonament la Salariul de Excelență pt.că încasează de mulți ani?pe când alți …

  • @sais says:

   Cinste lui ca are grije de doi copii care nu-s ai lui ! Cresc intr-o familie si nu intr-un orfelinat , Tu al cui plod esti de esti asa de hain ? Cinste lui ! Daca copii tai vor ajunge orfani ………. ?

   • ? says:

    Domnule @este la al nu știu câte le-a Salariu de Excelență consecutiv tot el…oare alți nu m-ai au merite …

    • ? says:

     Diletantule, cum îți permiți să vorbești despre șeful SAS ! Omul este un monument în domeniu și viața personală !
     Bine că oferă internetul ocazia să vă băgați în seama . Da,, are toate meritele posibile… Cinste lui !

 9. Volkswagen says:

  Asta e recunostinta lui PETECEL AURELIAN ALIN fata de cei cativa politisti de la fiecare subunitate care au avut rezultate. PETECEL esti o rusine, un om fara caracter, un oltean imputit…

  • A3 says:

   Sunt convins ca dl Alin dupa ce se va uita indelung in oglinda isi va prezenta DEMISIA DE ONOARE!In caz contrar ,,volkswagen,, ai dreptate (mai putin cu oltean imputit )

 10. Militzian says:

  Gogule, stai liniștit ca părintele Tudo a renunțat la cel de-al doilea salar de excelenta care urma sa îl primească consecutiv pentru merite deosebite….
  Gogule, sau….. Tudo ?

  • Gogu says:

   Alții de pe lista oare nu erau la al doilea sau al treilea salariu de excelență? De ce nu au renunțat si ei. Sau să înțeleg că tu ai ceva personal cu Dan? Nici macar sărbătorile nu pot să ne facă mai buni! Crăciun fericit milițiane! Chiar ai gândire de milițian.

 11. Dany says:

  Ana-Maria Borges merită. Dacă era la Caraș ar fi primit in continuu. Să aveți parte de ea.

  • Kempes says:

   Eba de la Caras e febletea unui adjunct pantecos !Toata ziua e calare pe ea in birou si fumeaza ca turcii de nu poti trece pe hol! Cand mai muncesc excelentii astia?Alooo domn Alin o amenda ceva ?

 12. Nea Gica says:

  Mai baieti, zisei ca nu ma mai bag anul asta, dar n-am incotro… Baietii astia de pe lista, n-au cum sa renunte tocmai pentru ca ei au actionat diverse parghii ca sa ajunga in situatia asta. Nea Alin, saracu, e acoperit. Are note de fundamentare, propuneri scrise, etc. Asa faceau si pe vremea mea…. Eu zic sa nu va mai lamentati inutil si sa faceti ceva concret, parerea mea. Puneti ochii pe veriga proasta (vorba lui Andrei Gheorghe) – tanti Nica de la Personal si dati de stire in regat….Asta precis se va sparge in ancheta ca-i tare docila. Ea a gestionat/dictat/conceput/coordonat/etc, toate caracterizarile si si-a asumat propunerile. Stiu eu niste baieti interesati :Corp Control MAI, Dir. Control Intern IGP, DNA, Parchet Trib. Timis, SNPPC, DIPI. Toti au adresele pe net. Hai va pup si vreau sa vad rezultate ! Sa mai ziceti ca oltenii n-au mai mult de un neuron !

  • Gogu says:

   Ce poate face SNPPC cand șeful Tătaru este unul dintre excelenți. Ramane baza in Europol si Diamantul. Au fost singurii care au ieșit în presă cu ceva. Bravo lor. Restul sindicatelor degeaba.

  • Mitica says:

   De acord Nea Gica e acoperit legal dar moral?El care in sedinte tine lectii de moralitate!Curat murdar monser!

 13. Cătă says:

  Lazar Ioan zis “Lecu mână moartă”un fripturist o buleandră parvenită din M.Ap.N.prin PCR (pile cunoștințe relați)direct in M.A.I.un sifon obedient al șefului SAS cu ștate vechi și multe de sifon cu normă întreagă ce fapte de vitejie a făcut pt.Salariul de Excelență in afară de sifoneala …

 14. pop martin says:

  Nea Gica te-a mancat in spate si te-au scarpinat. pai pe vremea ta cum faceai cu meseriasul de la sindicat, care a supt-o la toti ( bine, ca de aia a avut si el oscarul) dar nu a fost in stare sa-si prinda hotii din locuinta, apropo nu stii pe cineva sa ne pupi in dos.

 15. Nea Sandu says:

  Mai nea Gica, corect se zice veriga slaba, nu proasta ! Sau fusei subtil ca de obicei… ma rog… Cert este ca fata asta ar fi trebuit sa domneasca peste noi pe vremea matale sau a lui nea sorin, ca ca verigi erati la fel… parca ati fi fost Bobitza si Gianina respectiv Dorel si Gianina.

 16. Gelu Curigut says:

  Pe domnul ofiter de la S.A.S. am avut onoarea să îl cunosc personal intr-o misiune alături de o parte din subordonații dumnealui. Un polițist cu un caracter deosebit, un comandant în adevăratul sens al cuvântului și un coleg cu care te poți mândri ! Un OM deosebit ! Merită cu mult mai mult decât un salariu de excelență ! Oricum, banii îi împarte cu subordonații, lucru pe care eu nu l-am mai întâlnit în toată cariera mea de polițist ! R E S P E C T !!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: