Regele caselor de schimb valutar din Timisoara, mai sarac cu 150.000 de euro! Hotii i-au pradat una dintre casele de schimb ultracentrale

Una dintre casele de schimb valutar din Timisoara, apartinand omului de afaceri de origine siriana Ahmad Jabri Tabrizzi, a fost tinta spargatorilor de lux, care au plecat cu o prada de peste 150.000 de euro.


Este vorba despre casa de schimb valutar situata pe bulevardul Republicii, in  imediata apropiere a Pietei Victoriei, o zona care ar trebui sa fie strict monitorizata de institutiile care asigura ordinea publica. Lovitura a fost programata la ora 5 dimineata si poate fi considerata un succes penal total pentru infractori.

In cateva minute, hotii profesionisti au distrus sistemul de supraveghere si alarmare, dupa care au patruns in camera seifului, taind cateva gratii la un geam lateral, aflat in gangul cladirii.

Dotati cu scule moderne, acestia au reusit sa deschida rapid casa de bani, de unde au furat peste 150.000 de euro, dupa cum ne-a confirmat Ahmad Jabri Tabrizzi, dupa care au reusit sa fuga.

S-a lucrat curat, nu au fost lasate urme, iar pentru a fi siguri ca vor da batai de cap politistilor, hotii au luat la plecare si hardul pe care erau stocate imaginile de pe camerele de supraveghere. Politia a inceput o ancheta.

Reamintim ca, in aprilie 2017, hotii au dat lovitura si la casa milioanrului aflata intr-o zona de lux a Timisoarei, de unde au plecat cu doar 8.000 de lei. Ahmad Jabri Tabrizzi, de profesie medic, este creditat de revistele de specialitate cu o avere estimata la 60 milioane de euro. (V.E.)

 

 

3 thoughts on “Regele caselor de schimb valutar din Timisoara, mai sarac cu 150.000 de euro! Hotii i-au pradat una dintre casele de schimb ultracentrale

  1. Dl Doctor, o sa iti prindă hotii Petecel cu soferul si bucătarul, cărora le-a dat salarii de excepție!!! Ha ha ha…dar realitatea e ca e de plâns…Iorgoaia, vb cu Ideea Sorine, poate îți dă un pont…vai de mama voastră de amărâți.

  2. Acuma ar trebui sa se facă o echipa de polițiști premiați, care sa dacă cercetări. Doar sunt competentu. Dar presiunea va fi pe polițiștii care chiar își văd de treaba lor. Acestora le doresc chiar succes in rezolvarea cazului.

Leave a Reply