INCENDIU la MALL! Peste 1000 de persoane au fost evacuate dintr-un centru comercial, dupa ce unul dintre peretii exteriori ai cladirii a luat foc

Peste 1.000 de persoane au fost evacuate, miercuri dupa-amiaza, din centrul comercial AFI Palace, din Ploiesti, din cauza unui incendiu care a izbucnit la unul dintre peretii exteriori ai cladirii. Nu au fost persoane ranite, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Reprezentantii ISU Prahova au declarat ca incendiul a izbucnit la un mall aflat pe strada Radu Calomfirescu din Ploiesti, in zona depozitului din aer liber, dar pana la sosirea pompierilor angajatii mall-ului au evacuat, preventiv, peste 1.000 de persoane.

“Incendiul este lichidat. Urmare a incendiului au ars 40 de metri pătrati de izolatie exterioara din polistiren si 20 europaleți. Din datele pe care le avem de la personalul mall-ului, au fost evacuate peste 1.000 de persoane. Se pare ca au fost evacuate deoarece a patruns fum pe o gura de ventilatie”, a declarat purtătorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Incendiul s-a produs in aer liber, fara pericol de extindere. Pompierii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a izbucnit incendiul. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

 

Leave a Reply