VIDEO! Parodia in care este persiflat Nicolae Robu si ceilalti primari din Alianta Vestului, virala pe retelele de socializare! Costumati in mariachi, cei patru danseaza pe ritmurile unui colind celebru

O parodie video in care sunt persiflati primarii din Alianta Vestului, pe fundalul sonor al colindului Feliz Navidad, adevenit virala pe internet, in ultimile zile.


Animatia lansata in spatiul virtual, pe Youtube, a fost capturata si “etichetata” de o publicatie din Arad, in tentativa unei promovari facile, insa acest monopol de situatie nu i-a impiedicat pe internauti sa o distribuie pe toate retelele de socializare.

In animatia video, Nicolae Robu, Gheorghe Falca, Emil Boc si Ilie Bolojan isi fac aparitia „costumati” in mariachi, purtand pe cap spectaculoase sombrero si cantand la diverse instrumente cu corzi, in timp ce primarul Timisoarei, Nicolae Robu, ii acompaniaza la maracas. Totodata, cei patru sunt surprinsi dansand caraghios pe ritmurile uneia dintre cele mai cunoscute melodii de Craciun.

Un cadou extrem de amuzant si, in acelasi timp, ironic adresat celor patru primari, care, prin intermediul Aliantei Vestului, considera ca au descoperit si brevetat, in premiera, conceptul de autonomie financiara fata de Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply