Politist din Banat cercetat disciplinar de superiori, dupa ce a “jucat” in videoclipul unei manele intitulate sugestiv “Aici e mafia!”

Legaturile politistilor din Banat cu lumea interlopa si cu universul manelelor a fost confirmat, inca o data, de un agent de la Politia Rutiera din Caransebes.


Dupa ce, in urma cu trei ani, un agent de la Ordine Publica, din Timisoara, a fost filmat intr-un club de noapte in timp ce petrecea cu gasca interlopului Sorin Udrea, pe ritmul dedicatiilor cantate de Florin Salam, un alt reprezentant al Politiei, insitutie care trebuie sa asigure linistea si ordinea publica, si-a tradat conexiunile cu manelistii lumii interlope.

Robert Alexandru, agent la Biroul Rutier din cadrul Politiei Orasului Caransebes, a ajuns in vizorul colegilor de la Control Intern, dupa ce a aparut in videoclipul unei manele intitulate sugestiv “Aici e mafia!”.

Piesa interpretata de solistul Florin Mitroi, din Caransebes, a fost lansata pe Youtube in urma cu cateva zile, insa, deja, a fost retrasa din spatiul virtual dupa declansarea scandalului si verificarile dispuse de seful IPJ Caras-Severin.

„Se fac verificari sub aspectul existentei sau inexistentei vreunei abateri discplinare. Pot confirma ca este vorba de un politist de la Caransebes, angajat la Biroul Rutier, care a declarat ca era in timpul liber in momentul realizarii videoclipului, lucru care a fost confirmat”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin,Dinu Nicorici. (V.E.)

Leave a Reply