Protest la Digi 24! Angajatii televiziunii de stiri ameninta cu demisiile, dupa ce au asteptat in zadar sa incaseze prime de Craciun

Pentru prima data de la infiintarea trustului de presa Digi TV, cei aproape 500 de angajati ai televiziunii de stiri, Digi 24, ameninta cu demisiile, acuzand faptul ca nu au incasat prime de Craciun.


Asta, in conditiile in care colegii lor de la Digi Sport au primit cate 850 de lei, plus bonuri in valoare de 150 de lei pentru sarbatorile de iarna.

Acest scandal vine pe fondul schimbarilor de la varful televiziunii, unde Cosmin Prelipceanu, cel care a condus Digi 24 de unul singur, pana la jumatatea lunii octombrie, a primit si alte insarcinari, iar in fruntea televiziunii au fost aduse inca 3 persoane, alaturi de el.

Supararea in randul jurnalistilor de la Digi 24 este cu atat mai mare, cu cat din cei 12.000 de angajati ai companiei RCS&RDS, doar ei au fost “sariti” de la primele de Craciun.

”Este pentru prima data cand nu ni se dau prime. Au dat doar celor de la Digi Sport, iar noua nu ne-au dat. Multi vor sa plece, mai ales ca nu ne-au crescut salariile de la infiintare”, a dezvaluit unul dintre cei mai cunoscuti reporteri de la Digi 24, citat de stiripesurse.ro.

Un alt jurnalist de la Digi 24 spune ca a discutat si cu colegii de la studiourile locale si, cu totii, sunt gata sa-si dea demisiile. ”Eu sunt gata sa plec. Cum adica, doar pentru noi nu au avut bani? Nu ne laudam ca avem publicul cel mai bun din Romania?! Salariile nu ni s-au marit de 6 ani, de cand am inceput sa lucrez aici. Am aceelasi salariu. Din cauza asta foarte multi au plecat din televiziune. Este revolta intre noi. Acum, am vorbit cu colegi de aici, dar si cu cei de la studiourile locale, si multi vor sa plece. Au avut bani pentru Digi Sport, nu si pentru noi, desi lucram in aceeasi cladire”, si-a manifestat revolta angajatul trustului Digi TV pe la care inca n-a trecut Mos Craciunul presei… (V.E.)

 

 

One thought on “Protest la Digi 24! Angajatii televiziunii de stiri ameninta cu demisiile, dupa ce au asteptat in zadar sa incaseze prime de Craciun

  1. Mai copii, pai voi va comparati cu cei de la sport ? Pai aia n-au cum comenta decat obiectiv, pentru ca imaginile sau arbitrul vorbesc, pa cand voi dati tot felul de interpretari la stirile luate de pe alte canale. Parerea mea este ca daca nu o sa va schimbati atitudinea, o sa va ” faca ” si iepurasul !!! Grija mare si bagati-va mintile in cap, parerea mea….

Leave a Reply