SENTINTA! 12 ani de inchisoare pentru educatoarea din Timisoara care si-a ucis fiica. Sotul criminalei va fi despagubit cu 60.000 de euro

Trimisa in judecata pentru infractiunea de violenta in familie, dupa ce si-a ucis cu sange rece unica fetita, in varsta de patru ani, educatoarea din Timisoara care a socat opinia publica prin ferocitatea cu care a comis crima si-a aflat prima pedeapsa.


Magistratii Tribunalului Timis, care au judecat dosarul in prima instanta, au decis condamnarea Oanei-Razvana Net la 12 ani de inchisoare, in conditiile in care femeia nu a acceptat propunerea procurorilor de a semna un acord de recunoastere a vinovatiei.

De asemenea, instanta a admis in parte si actiunea civila a fostului sot, Marius Casian Net, caruia va trebui sa-i plateasca 60.000 de euro cu titlu de daune morale. Dupa ramanerea definitiva a sentintei de condamnare, instanta a dispus prelevarea probelor biologice de la inculpata, pentru ca profilul sau genetic sa fie introdus in Sistemului National de Date Genetice Judiciare. In prezent, Oana Net este inchisa la Penitenciarul Arad.

Reamintim ca Oana-Razvana Net, 38 de ani, din Timisoara, care era educatoare la gradinita din localitatea Murani, si-a ucis fiica de patru ani, in luna martie a acestui an, folosind doua cuttere. 

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest criminal pentru a se razbuna pe sot, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus ca intentioneaza sa divorteze.

Femeia a fost transportata la spital imediat dupa ce a comis crima, pentru ca a consumat o substanta toxixa, „Clinic Xpert Erbicid Total”,  in incercarea de a se sinucide. Sentinta Tribunalului Timis nu este definitiva. (Vlad Enciu)

Leave a Reply