Un barbat din Timis a fost arestat preventiv pe 30 de zile, dupa ce si-a atacat prietenul de pahar cu un cutit

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 24.12.2019 punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul A.P. sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor.


Fapta s-a petrecut in seara de 23.12.2018, in jurul orei 21.30, in timp ce inculpatul se intorcea la domiciliul din localitatea Ivanda, judetul Timis, impreuna cu persoana vatamata L.C..

Pe fondul consumului de alcool la un bar din localitate, intre cei doi a izbucnit un conflict, in urma caruia inculpatul a lovit persoana vatamata in zona gatului cu un cutit avand lungimea lamei de 15 centimetri, producandu-i leziuni care i-au pus viata in primejdie si care au necesitat pentru vindecare un numar de 18-20 de zile de ingrijiri medicale.

“In data de 24.12.2018, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile”, ne-a comunicat Mihaela Pop, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Cercetarile continua in cauza, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si de drept. (V.E.)

Leave a Reply