BREAKING NEWS! Organizatorii unui party organizat sub birourile procurorilor din Palatul Dicasterial, care au avut aprobarea primarului Nicolae Robu sa inchida o strada pietonala, au fost invitati la Protectia Consumatorilor Timis     Traian Basescu a exemplificat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, dublul standard folosit de Uniunea Europeana: in timp ce fermierii romani primesc o subventie de 3.000 de euro la hectarul de rosii, spaniolii primesc dublu    Primarii din GRAL Timis s-au plans prsedintelui Klaus Iohannis ca nu sunt consultati cand, la Bucuresti, sunt luate decizii care privesc functionarea administratiilor locale    Extremistii unguri care au invelit in saci de gunoi crucile militarilor romani ingropati in cimitirul eroilor din Valea Uzului trebuie sa raspunda pentru profanare, a cerut Basescu, de la Timisoara    Organizatorii Untold si Neversea vor oferi bilete gratuite la spectacole celor care vin, in 25 si 26 mai, sa doneze sange in fata Facultatii de Electrotehnica din Timisoara     "Aici deja avem imaginea Romaniei lui Dragnea, cine nu e cu el va fi arestat!”, a spus presedintele Klaus Iohannis despre incidentul de la Topoloveni, cu protestatarii anti-PSD bagati in duba

VIDEO. Ucigasul sportivului roman omorat la Londra, in noaptea de Anul Nou, a fost prins! Cine este organizatorul petrecerii deocheate care l-a angajat ca bodyguard pe romanul rapus de huligani

Criminalul sportivului roman care a fost injunghiat mortal in noaptea de Anul Nou, in fata unui club exclusivist din centrul Londrei, in timp ce-si apara colegii ce fusesera atacati de un grup de tineri violenti, a fost prins, anunta politia londoneza.

Metropolitan Police anunta, intr-un comunicat, ca un tanar de 26 de ani a fost arestat, fiind suspectat ca l-a injunghiat mortal cu un cutit pe Tudor Simionov (33 de ani), in fata resedintei Fountain House din Park Lane, Westminster, in jurul orei 5,36, pe 1 ianuarie 2019.

Tudor Simionov avea 33 de ani, a fost canotor la clubul Dinamo, si se mutase de la Bucuresti in capitala Marii Britanii de doar doua luni, impreuna cu iubita lui, Madalina.

El a asigurat paza unei locatii de lux in noaptea de Anul Nou, in momentul in care mai multi indivizi inarmati cu sabii si arme de foc au incercat sa intre in club in jurul orei 5,30, pe 1 ianuarie.

Agresorii au inceput sa loveasca oamenii de ordine si romanul a incercat sa se apere pe el si pe colegii lui. A fost ranit cu sabia, apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a injunghiat in zona inimii. Au existat si alte victime ale celor 9 atacatori, mai exact doi bărbati si o femeie, dar viata niciunuia dintre cei care lucrau in momentul incidentului nu este pusa in pericol.

Conform presei de scandal din Marea Britanie, in clubul respectiv ar fi fost organizata o petrecere deocheata de catre lordul Edward Davenport, poreclit Fast Eddie, un personaj dubios, condamnat in 2011 la 8 ani si sapte luni de inchisoare pentri o frauda de 4,5 milioane de lire sterline. A iesit dupa 3 ani, pe caz de boala.

Politistii londonezi cer ajutorul celor care au fost martori la tragedie.

Tudor Simionov a fost primul sportiv roman legitimat la Master, medaliat chiar in 2018, la Campionatul European rezervat sportivilor “veterani”. (V.E.)

Leave a Reply

%d bloggers like this: