VIDEO! Captura de cocaina a politistilor de frontiera din cadrul ITPF Timisoara. Cainele politist Nabapa devine spaima traficantilor

Politistii de frontiera si inspectorii vamali de la PTF Portile de Fier I au descoperit, cu ajutorul cainelui politist Nabapa, ascunse intr-un autoturism in care se aflau doi cetateni romani, doua  pachete cu 425 grame de substanta  de culoare alba, susceptibila a fi cocaina.


In data de 05.01.2019, in jurul orei 00.15, in Punctul de Trecere a Frontierei Portile de Fier I, judetul Mehedinti, s-au prezentat pentru a intra in tara, doi cetateni romani, in varsta de 34 de ani si 35 de ani, calatorind cu un autoturism marca BMW, inmatriculat in Romania.

In baza profilului de risc, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului si persoanelor in cauza.

“Astfel, cu ajutorul cainelui politist Nabapa  au fost descoperite ascunse, in spatii special amenajate in zona pedalelor si in bordul autoturismului, doua pachete cu substanta pulverulenta de culoare alba, susceptibila a fi cocaina, cu o masa totala de aproximativ 425 grame”, ne-au comunicat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara.

Substanta va fi trimisa spre analiza la laboratorul de specialitate, iar in cauza se efectueaza cercetari de catre procurorii DIICOT, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. (I.P.)

Leave a Reply