VIDEO! Talhar dezlantuit intr-un cazinou din Timisoara, unde loveste cu bestialitate o tanara angajata a localului. Imagini terifiante surprinse de camerele de supraveghere

Imagini absolut terifiante surprinse, marti, in jurul orei 13,30, de camerele de supraveghere video amplasate intr-un cazinou din Timisoara, in timpul unui jaf comis de un infractor aflat, aparent, sub efectul drogurilor.


Individ a navalit in localul pacanelelor din zona Mehala, rasturnand un scaun amplasat in dreptul usii, dupa care a tabarat efectiv pe tanara angajata care a incercat sa-l opreasca din drumul catre sertarele cu bani.

Lovita violent cu scaunul, femeia s-a prabusit la pamant, dupa care a fost efectiv calcata in picioare de talharul iesit din minti. In cele din urma, ridicata de par si sub amenintarea unui cutit, tanara a fost obligata sa predea incasarile, aproximativ 2.000 de lei, si doua telefoane mobile.

“Politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o persoana necunoscuta ar fi patruns in incinta unui cazinou de pe raza municipiului Timisoara, ar fi lovit angajata localului atat cu pumnii, picioarele cat si cu un scaun, iar sub amenintarea unui cutit a obligat o sa i dea suma de 2000 de lei si doua telefoane mobile, ce i apartineau. La fata locului s -au deplasat politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, care in urma investigatiilor efectuate au identificat un barbat de 27 de ani, banuit de comiterea faptei”, au comunicat reprezentantii IPJ Timis, la cateva ore dupa producerea evenimentului.

Victima a fost transportata in stare grava la spital, iar autorul violentelor, despre care se presupune ca a pierdut o suma importanta la pacanele, este cercetat pentru talharie calificata. A fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza ca, miercuri, sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

In cazul in care va fi gasit vinovat, risca pana la 12 ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply