Infractorii lui Toader se intorc in INCHISORI! Talharul violent de la cazinoul din Timisoara a revenit dupa gratii, unde ar fi trebuit sa mai stea 408 zile. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale  fata de inculpatul P.A.C. cu privire la savarsirea, in stare de recidiva, a infractiunii de talharie calificata, si au formulat catre Judecatoria Timisoara propunerea de luare a masurii arestarii preventive fata de acesta, pentru o perioada de 30 de zile.


Prin incheierea nr. 3/09.01.2019, pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara s-a dispus luarea masurii arestarii preventive fata de inculpatul P.A.C., cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata.

Prin actul de inculpare s-a retinut urmatoarea situatie de fapt:

In data de 08.01.2019, in jurul orelor 13,30, inculpatul P.A.C. (liberat din penitenciar in cursul lunii martie 2017, cu un rest de pedeapsa de 408 zile) a patruns in sala de jocuri apartinand societatii S.C. Video Matic S.R.L., cu punct de lucru in Timisoara, str. Closca, nr. 2, unde a lovit-o pe operatoarea B.V. cu un scaun metalic in repetate randuri, continuand apoi sa o loveasca cu pumnii si picioarele.

Persoana vatamata a suferit leziuni traumatice severe ce necesita 7 zile de ingrijiri medicale.

Dupa ce a agresat victima, inculpatul a condus-o pe aceasta la pult, unde, sub amenintarea unui cutit, i-a sustras din borseta suma de 1.770 lei provenita din incasari, precum si doua telefoane mobile, pentru a o impiedica sa contacteze organele de politie. 

Ulterior, dupa ce a fost ridicat de politisti dintr-o alta sala de jocuri mecanice, unde pierduse mai mult de jumatate din suma furata, inculpatul a condus organele de urmarire penala la locuinta sa, unde a predat cele doua telefoane mobile sustrase. (V.E.)

Leave a Reply